Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

''Καναρίνι'' ο Αστράουσκας!



Ο ΑΓΣΚαστοριάς πυροδοτεί τη βόμβα του χειμερινού μεταγραφικού παζαριού γνωστοποιώντας την απόκτηση του Λιθουανού επιθετικού Nerijus Astrauskas.

Γεννημένος στις 18 Οκτωβρίου του 1980, ο έμπειρος σέντερ φορ διαθέτει ένα αξιοζήλευτο βιογραφικό με σπουδαίες παραστάσεις να συνθέτουν το παλμαρέ του έχοντας αγωνιστεί σε πέντε διαφορετικά πρωταθλήματα!

Ιδιαίτερες συστάσεις δε χρειάζονται για τον Astaouskas, καθώς ο πολύπειρος στράικερ είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο φίλαθλο κοινό της χώρας, έχοντας κατά το παρελθόν φορέσει τα χρώματα των Νίκης Βόλου (2008-2009) και Βέροιας (2009-2010).

Ξέχωρα ωστόσο από την ελληνική λίγκα και το πρωτάθλημα της χώρας -όπου το 2005 σημείωσε 14 τέρματα- ο 35χρονος άλλοτε διεθνής με τη πατρίδα του επιθετικός έχει συμμετάσχει με επιτυχία στο Ουκρανικό, το Κυπριακό και εσχάτως το Μαλτέζικο πρωτάθλημα.

Δε χωρά αμφιβολία πως η άφιξη ενός καταξιωμένου ποδοσφαιριστή ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας και ταυτόχρονα φανερώνει τις προσδοκίες των διοικούντων για το αύριο του ιστορικού συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου