Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Νικηφόρο πέρασμα στο Μαύροβο



Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η Καστοριά απέδρασε αλώβητη από το Μαύροβο, όπου επικρατώντας με σκορ 3-1 του τοπικού Γράμμου, πιστοποίησε τη κατακόρυφη άνοδο στις αγωνιστικές της επιδόσεις.

Πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης και πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση -μετά από αρκετό καιρό σε εκτός έδρας ματς- οι <<γουναράδες>> άφησαν ικανοποιημένους ακόμη και τους πιο απαιτητικούς οπαδούς τους που έδωσαν εμφατικό παρόν σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το συγκρότημα του Αντώνη Νικολαϊδη μπήκε δυναμικά στο ματς και αφότου ανέκτησε τη κατοχή και τη κυκλοφορία της μπάλας, έλυσε το γόρδιο δεσμό της διπλής αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων σκοράροντας στο 28' με ψύχραιμο πλασέ του φορμαρισμένου Ναπολέων Γεωργουλή.

Η απάντηση των γηπεδούχων ωστόσο ήταν άμεση, καθώς όχι μόνο δε πτοήθηκαν, αλλά ανέβασαν στροφές και στην εκπνοή του πρώτου μέρους έφεραν στο ματς στα ίσια δίνοντας έτσι νέο ενδιαφέρον στην επανάληψη.

Εκεί, όπου μέτρησε η ψυχή και το αληθινό πάθος αυτού που ήθελε τη νίκη περισσότερο. Και αναμφίβολα μες το τερέν είχε χρώμα <<ερυθροκίτρινο>>!

Ο Ράπο -που απέδειξε για πολλοστή φορά πως αποτελεί πολυτέλεια για αυτή τη κατηγορία- έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με ευθύβολο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Με τη ψυχολογία στα ύψη και ανακτώντας πια το πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης το ιστορικό σωματείο σφράγισε το τρίποντο, με τον εξαιρετικό στα αμυντικά του καθήκοντα Τζιάρα να προσφέρει λύσεις και στο σκοράρισμα!

Ως εκ τούτου το τελικό σφύριγμα του ακριβοδίκαιου στις αποφάσεις του ρέφερι Δημητριάδη απένειμε δικαιοσύνη στο ματς και επέστρεψε τα χαμόγελα στο ιστορικό σωματείο που έχει πλέον κάθε λόγο να αισιοδοξεί ενόψει της συνέχειας...

ΥΓ: Η νίκη της ομάδας μας αποδείχθηκε πύρρειος, καθώς επισκιάστηκε από το τραυματισμό του νεαρού γκολκίπερ Γιάννη Κουτσούκη, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καστοριάς, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάταγμα στο δεξί του χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου