Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

Έτσι θα είναι φέτος το ΚύπελλοΔύο εβδομάδες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα ξεκινήσει και το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής.

Μετά από συνάντηση που έλαβε χώρα στα γραφεία της ΕΠΟ, καταστρώθηκε το πλάνο των ημερομηνιών για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Καταρχήν οφείλουμε να τονίσουμε πως οι ομάδες της Γ’ Εθνικής έχουν προθεσμία ως τις 25 Αυγούστου να δηλώσουν συμμετοχή, με το παράβολο να έχει οριστεί στα 300 ευρώ και καλώς εχόντων των πραγμάτων τη κλήρωση του Κυπέλλου να πραγματοποιείται στις 29 Αυγούστου.

Πρέπει πάντως να τονισθεί πως και φέτος το Κύπελλο θα διατηρήσει την περσινή του μορφή με τους ομίλους.

Έτσι στις 28 Σεπτεμβρίου που θα ξεκινήσει, θα αγωνιστούν στην 1ο γύρο, όλες οι ομάδες μεταξύ τους.

Με δεδομένο ότι οι 4 όμιλοι θα απαρτίζονται από 15 ή 16 ομάδες, θα προκύψουν 8 από κάθε όμιλο για τη 2η φάση του θεσμού.

Η 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 26/10, ενώ από εκεί και πέρα, οι αγώνες Κυπέλλου δεν θα ορίζονται Κυριακές, αλλά Τετάρτες για τις υπόλοιπες τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν ως τον μεγάλο τελικό.

Ο τελικός της διοργάνωσης αποφασίστηκε να γίνει στις 21 Μαρτίου, με την έδρα να είναι ουδέτερη και να ορίζεται ανάλογα με τις ομάδες που θα φτάσουν να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Και το αναφέρουμε το τελευταίο, διότι η Καστοριά μας είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα της κατηγορίας που έχει κατακτήσει τρόπαιο, διαθέτοντας την ενδοξότερη ιστορία και σαφέστατα το ισχυρότερο brand name σε ολόκληρη τη Τρίτη Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου