Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Η σέντρα στο νέο πρωτάθλημαΟρίστηκε –επιτέλους- από την ΕΠΟ η επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στο ερασιτεχνικό (και την επόμενη σεζόν) πρωτάθλημα της Τρίτης Εθνικής κατηγορίας!

Η αρμόδια επιτροπή γνωστοποίησε πως το πρωτάθλημα που θα αποτελείται από τέσσερις ομίλους των 16 ομάδων θα ξεκινήσει νωρίτερα από πέρσι και πιο συγκεκριμένα τη Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, έχοντας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και πάλι 30 αγωνιστικές.

Μένει φυσικά να φανεί πόσες ομάδες θα δηλώσουν εν τέλει συμμετοχή με τα οικονομικά προβλήματα να έχουν γονατίσει τη συντριπτική πλειοψηφία των συλλόγων που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις δυσθεώρητες υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.

Πολύ σύντομα άλλωστε αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα προκήρυξη του πρωταθλήματος, στην οποία δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές συγκριτικά με τη περασμένη σεζόν.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στη Football League (Δεύτερη Εθνική) θα προβιβάζεται μόνο(!) ο πρωταθλητής κάθε ομίλου, (δηλαδή 4 ομάδες) ενώ ο υποβιβασμός στα τοπικό θα ισχύει για τους έξι τελευταίους από κάθε γκρουπ. (πέφτουν δηλαδή 24 ομάδες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου