Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Λίγα λόγια, σκληρή δουλειά



Σε ρυθμούς προετοιμασίας επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς μετά το διήμερο ρεπό που τους χορηγήθηκε.

Το παρών στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Δισπηλιού έδωσαν 18 παίκτες που γυμνάστηκαν σε έντονους ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Πασχάλη Δημητρίου.

Στην αποστολή ενσωματώθηκε και ο Πέτρος Τερέζιου, που μαζί με τους ‘’παλιούς’’ Χριστοφορίδη, Τούλιο, Γανόλη, Μπαϊρακτάρη, Γεωργιάδη, και Τσόπρα συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες του στους <<γουναράδες>> και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επιπρόσθετα συμμετείχαν και αρκετοί υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, που περνούν καθημερινά από το μικροσκόπιο της τεχνικής ηγεσίας, η οποία τσεκάρει όλους τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, προτού δώσει την έγκρισή της και καταλήξει στους εκλεκτούς που επρόκειτο να αποκτηθούν.

Να σημειώσουμε κλείνοντας πως από αύριο ξεκινούν οι διπλές προπονήσεις με τη πίεση να αυξάνεται συνεχώς και τους ποδοσφαιριστές να εγκλιματίζονται σε συνθήκες αγωνιστικής περιόδου, αρχίζοντας πια να καταπίνουν πολλά χιλιόμετρα.

Τα πρωινά οι προπονήσεις θα έχουν αρκετό τρέξιμο με έμφαση στη φυσική κατάσταση, ενώ τα απογεύματα θα περιλαμβάνουν μπάλα με ασκήσεις τεχνικής, τακτικής και διάφορα αγωνιστικά παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου