Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Νέο φιλικό σήμερα με Νταηλάκη



Με διπλές προπονήσεις σε εξοντωτικό ρυθμό συνεχίστηκε και η χθεσινή μέρα για το ποδοσφαιρικό τμήμα που ανεβάζει συνεχώς στροφές.

Το παρόν έδωσαν όλοι ανεξαιρέτως οι παίκτες, καθώς επίσης και δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές (εκτός του Νομού) που έχουν δείξει καλά στοιχεία και αναμένεται εντός των ημερών να αποκτηθούν.

Σήμερα άλλωστε η ομάδα μας δίνει το δεύτερο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας με φόντο τη νέα σεζόν, καθώς στις 18:30 το απόγευμα, οι <<γουναράδες>> φιλοξενούνται στο γήπεδο του Νταηλάκη, από την ομώνυμη ομάδα.

Ως εκ τούτου οι παίκτες μας θα έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ξεμούδιασμα, ενώ παράλληλα τους προσφέρεται η δυνατότητα να ξεδιπλώσουν στο χορτάρι ψήγματα του ταλέντου τους, ενόψει του υγιούς ανταγωνισμού που σταδιακά δημιουργείται.

Οι τελικές πινελιές στο ρόστερ θα προστεθούν εντός της εβδομάδας που διανύουμε, με στόχο το έμψυχο δυναμικό να απαριθμεί 27 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, έχοντας δηλαδή μεγάλο βάθος στο πάγκο ένεκα και των διπλών υποχρεώσεων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για ένα κράμα νεαρών, ελπιδοφόρων και ανερχόμενων παιδιών, που θα πλαισιώνονται από την εμπειρία εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστών, οι οποίοι με τη σειρά τους έρχονται αποφασισμένοι να δώσουν το κάτι παραπάνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου