Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Σε ρυθμούς Ακροποτάμου!




Με τα παιχνίδια να είναι συνεχόμενα και τα περιθώρια λάθους μηδαμινά η Καστοριά κρατά τους βαθμούς, την εμφάνιση και όλα τα θετικά από το ματς με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, στρέφοντας ολοκληρωτικά το βλέμμα στη προσεχής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη Ακροποτάμου.

Περιθώρια άλλωστε για πανηγυρισμούς δεν υπάρχουν από τη στιγμή που σε λίγα 24ωρα ακολουθούν δύο εξίσου οριακοί όπως εξελίχθηκαν αγώνες.

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και εμφανής την αλλαγή ψυχολογίας από τα χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των παικτών, εκείνοι που αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και σωματικής αποφόρτισης, ενώ αντίθετα οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε σαφώς πιο υψηλούς ρυθμούς, καθώς υποβλήθηκαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τελειώματα φάσεων για να κλείσουν με διπλό μέσα σε μικρό χώρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης χορήγησε ρεπό για αύριο -παραμονή του επόμενου ματς- θέλοντας έτσι οι ποδοσφαιριστές να γεμίσουν μπαταρίες και όντας ξεκούραστοι να καταθέσουν -εκ νέου- σώμα και ψυχή προκειμένου να επιτευχθεί η νίκη, ώστε να έχει επιπρόσθετη αξία το χθεσινό διπλό στη συμπρωτεύουσα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ το ευχάριστο είναι πως επιστρέφει ο Αθανασιάδης (εξέτισε τη ποινή του) δίνοντας έτσι σημαντικές λύσεις στα μετόπισθεν.

Στον αγώνα αυτό η Καστοριά ευελπιστεί να έχει και δωδέκατο παίκτη, καθώς ανέκαθεν η σταθερή και μόνιμη δύναμη, ήταν ο κόσμος της. Έτσι λοιπόν τη Τετάρτη (ώρα 15:00) όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ, σε ένα οριακό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο, όπου ο νικητής της αναμέτρησης θα προσθέσει, όπως αποκαλούμε στη ποδοσφαιρική διάλεκτο, το λεγόμενο ‘’εξάποντο’’.

Είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς για το 2014 και η ομάδα μας χρειάζεται τους φιλάθλους δίπλα της πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, κάτι που επισήμαναν σε δηλώσεις τους και οι ποδοσφαιριστές μας αμέσως μετά τη λήξη του προηγούμενου αγώνα.

Χρέος κάθε υγιώς σκεπτόμενου οπαδού να έρθει στο γήπεδο και να ενισχύσει την ιστορική αυτή ομάδα, που πολλοί βιάστηκαν να ξεγράψουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου