Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Τα αποτελέσματα και η συνέχεια




Με το μεγάλο ντέρμπι στις Σέρρες να λήγει ισόπαλο και τη Καβάλα να σκαρφαλώνει στη κορυφή της βαθμολογίας το σκηνικό στις πρώτες αλλά και τις τελευταίες θέσεις διαμορφώνεται διαφορετικά.

Πολλά ωστόσο θα εξαρτηθούν και στην επόμενη, εμβόλιμη αγωνιστική που περιλαμβάνει πολλά και σπουδαία ματς σε όλα τα κλιμάκια του βαθμολογικού πίνακα.

Πρέπει άλλωστε να σημειώσουμε πως η 11η αγωνιστική –και προτελευταία για το 2014- θα διεξαχθεί τη προσεχής Τετάρτη, με το ενδιαφέρον να εντείνεται σε όλα τα μέτωπα.


Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι συνέβη απόψε σε όλα τα γήπεδα του πρώτου ομίλου της Τρίτης Εθνικής και μετέπειτα τι θα συναντήσουμε μεσοβδόμαδα.


10η αγωνιστική

Πανσερραϊκός – Άρης 2-2
Άρης Ακροποτάμου – Καβάλα 1-3
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Καστοριά 1-3
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-2
Απόλλων Αρναίας – Θύελλα Φιλώτα 0-2
Εθνικός Αγιονερίου – Καμπανιακός 0-0
Δόξα Δράμας – Ορφέας Ελευθερούπολης 2-1
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Έβρος Σουφλίου 1-0




Η επόμενη μέρα με μια ματιά

Η πρωτοπόρος Καβάλα φιλοξενεί στο Ανθή Καραγιάννη τοπικό ντέρμπι, με το πάντοτε υπολογίσιμο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ενώ ο Πανσερραϊκός δοκιμάζεται στο Σουφλί από τον πανίσχυρο Έβρο, την ώρα που ο Άρης υποδέχεται στο Χαριλάου τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Φιλώτα.

Λίγο πιο κάτω από τη τριάδα που έχει ξεχωρίσει ο Ορφέας κοντράρεται στην Ελευθερούπολη, με τη φιλόδοξη Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ ο ανεβασμένος Καμπανιακός διασταυρώνει τα ξίφη του απέναντι στη Δόξα Δράμας

Ματς από τα λεγόμενα στη ποδοσφαιρική διάλεκτο <<εξάποντα>> που θα κρίνουν τη παραμονή, αυτά της Καστοριάς στην ομώνυμη πόλη απέναντι στον Ακροπόταμο και στην Αλεξανδρούπολης με το τοπικό Εθνικό να υποδέχεται την ουραγό ομάδα της Αρναία.

Τέλος στο Κιλκίς, ο Εθνικός Αγιονερίου επιθυμεί να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων που δέχθηκε ηχηρό χαστούκι από τους <<γουναράδες>> και θα προσπαθήσει από τη πλευρά του να επανακάμψει.


Πιο αναλυτικά:

Άρης – Θύελλα Φιλώτα

Έβρος Σουφλίου – Πανσερραίκός

Καβάλα – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Καμπανιακός – Δόξα Δράμας

Καστοριά – Άρης Ακροποτάμου

Ορφέας Ελευθερούπολης- Αναγέννηση Γιαννιτσών

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Αρναίας

Εθνικός Αγιονερίου – Ηρακλής Αμπελοκήπων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου