Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ημιτελής ανατροπή!



Γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στη Πολυκάρπη, ο τοπικός Ηρακλής με τη Καστοριά, στο ισόπαλο μεταξύ τους 2-2, να προσφέρει έντονες συγκινήσεις που ξεδίπλωσαν την άγρια ομορφιά του αθλήματος!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά ανακτώντας νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως στη συνέχεια οι <<ερυθροκίτρινοι>> ανέδειξαν ισχυρά ψυχικά αποθέματα και με αντεπίθεση διαρκείας άγγιξαν την ολική ανατροπή.

Έπειτα από ένα άσχημο για την ομάδα μας ξεκίνημα που επέτρεψε στους γηπεδούχους να χτίσουν το υπέρ τους 2-0 με απευθείας φάουλ του Μαντζάνα και κεφαλιά του Στασινόπουλου, ο εξαιρετικός και υπερπολύτιμος σε ένα ακόμη ματς, Νέρι Αστράουσκας, έδωσε το σύνθημα προσθέτοντας στο ενεργητικό ένα ακόμη γκολ και χτυπώντας στην εκπνοή του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν αισθητά βελτιωμένοι στην επανάληψη.

Το ιστορικό σωματείο ανέκτησε τη κατοχή και τη κυκλοφορία της μπάλας, χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να μετουσιώσει σε γκολ τη φλύαρη υπεροχή του, καθώς απώλεσε σωρεία χαμένων ευκαιριών, ενώ παράλληλα αδικείται κατάφωρα από τη διαιτησία για το μη καταλογισμό πέναλτι, σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις οφθαλμοφανέστατης ανατροπής.

Εν τέλει στα τελευταία λεπτά της συνάντησης σφυρίχθηκε -τουλάχιστον- η εσχάτη των ποινών σε γκρέμισμα του Βελλίδη από τον Παπαθανασίου. Ο μετρ των εκτελέσεων Χρήστος Γανόλης έστησε τη μπάλα στα έντεκα βήματα και με ψύχραιμη εκτέλεση, έφερε το ματς στα ίσια.

Πιέζοντας μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο οι παίκτες του Αντώνη Νικολαίδη άγγιξαν δις το νικητήριο τέρμα, αλλά η μπάλα δε τους έκανε το χατίρι, με το σουτ του Νικολάου να τραντάζει το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας και αμέσως μετά την ατομική προσπάθεια του Ντάμζι να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας, εντός έδρας το επόμενο Σάββατο, απέναντι στο περσινό πρωταθλητή και πάντοτε υπολογίσιμο Παναργειακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου