Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Να χα χίλια μάτια να σε βλέπω




Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και θρίαμβος για τη Καστοριά που συνδυάζοντας το θέαμα με την ουσία, συνέτριψε 7-1 το ΠΑΣ Λεύκης, ανασύροντας μνήμες από παλαιότερες ένδοξες δεκαετίες.

Με το Νέρι Αστράουσκας να συστήνεται στο ερυθροκίτρινο κοινό σε ένα ονειρικό ντεμπούτο σημειώνοντας πέντε γκολ(!) και το Βελλίδη να συνδυάζει την επανεμφανίση του με ένα πανέμορφο τέρμα οι <<γουναράδες>> έδειξαν το τι επρόκειτο να ακολουθήσει στο δεύτερο γύρο στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα στους απανταχού επικριτές τους, πως όχι μόνο δε κάηκαν από τη φωτιά του προηγουμένου ομολογουμένως δύσκολου διαστήματος, αλλά αναγεννήθηκαν μέσα από τις στάχτες τους, θέτοντας σε υγιείς πλέον βάσεις τα κατάλληλα θεμέλια για να επιστρέψει ο σύλλογος εκεί όπου πραγματικά ανήκει.

Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν από τα αποδυτήρια με σουτ του νεοαποκτηθέντα Βελλίδη.

Η άμεση απάντηση της Λεύκης (1-1 στο 4') φρέναρε το ρυθμό με το φινάλε του πρώτου μέρους να βρίσκει εκ νέου μπροστά τη Καστοριά, χάρις το υποδειγματικό πλασέ του Αστράουσκας.

Με το γκάζι πατημένο ο Λιθουανός σημείωσε τέσσερα γκολ, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο πάρτι καλωσορίσματος που ετοίμασε, σκορπώντας χαμόγελο στις εξέδρες που αποθέωσαν το πολύπειρο στράικερ.

Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Ράπο που γράφοντας το όνομα το στο πίνακα των σκόρερ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση, μοναδικό μελανό σημείο της οποίας στάθηκε για την ομάδα μας, η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χρήστου Γανόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου