Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Ένα Βέλος για τα αριστερά!




Στην ομάδα της καρδιάς του επέστρεψε ο Θέμης Βελλίδης, που παρότι βρέθηκε στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων, έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες και έπειτα από 1,5 χρόνο απουσίας θα προβάρει εκ νέου τα ''ερυθροκίτρινα΄΄.

<<Ο ΑΓΣΚαστοριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Θεμιστοκλή Βελλίδη! Η συμφωνία των δύο πλευρών έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. >>

Ιδιαίτερες συστάσεις φαντάζουν περιττές για τον 30χρονο πρώην επιθετικό των Ιάλυσο Ρόδου, Παναργειακού, Κάστορα, Θύελλας Φιλώτα, Μακεδονικού Φούφα και εσχάτως Αναγέννηση Εράτυρας, που θα φορέσει για τρίτη φορά στη καριέρα του τη φανέλα του ιστορικού σωματείου, συνδέοντας άρρηκτα το όνομα του με τη σύγχρονη ιστορία του ένδοξου συλλόγου.

Και αυτό γιατί ο πολύπειρος στράικερ θα αγωνιστεί με τους <<γουναράδες>> για τρίτη σεζόν, σε τρίτη διαφορετική κατηγορία! 




Η αρχή έγινε τη περίοδο 2011-2012 στη τότε Δ' Εθνική, με το <<Βέλλος>> να σκοράρει 11 τέρματα αποτελώντας εκ των ελάχιστων διασωθέντων σε μια καταστροφική για όλα τα επίπεδα σεζόν στα χρονικά της ομάδας, που κατακύρωσε τον οδυνηρό για πρώτη φορά υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα

Δύο χρόνια μετά ο Κορησιώτης επιθετικός επέστρεψε στο σύλλογο όπου στέλνοντας τη μπάλα στο πλεκτό οχτώ φορές συνείσφερε τα μέγιστα στη παραμονή του στη Football League 2, με την αποχώρηση του στο φινάλε της σεζόν να δημιουργεί ισχυρό πλήγμα από την αριστερή πτέρυγα.

Ενάμιση χρόνο αργότερα η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε οι δρόμοι των δύο πλευρών να σμίξουν ξανά και ο μέχρι πρότινος πρώτος σκόρερ της Εράτυρας (με 9 γκολ) να αφήσει το πρωτάθλημα της Κοζάνης για να γυρίσει ξανά σε γνώριμα λημέρια, προσδίδοντας ποιότητα και εμπειρία στο νεανικό σύνολο του Αντώνη Νικολαϊδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου