Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Μάχη με το χρόνο ενόψει Εθνικού

 
 


Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή πρωινή προπόνηση η προετοιμασία των <<γουναράδων>> για τη κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συγκεντρώθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ποριάς, στις 9:00 όπου και πραγματοποίησαν μικρότερης διάρκειας και έντασης προπόνηση από τα συνηθισμένα.


Το βάρος έπεσε στις στημένες φάσεις, δουλεύοντας παράλληλα και το κομμάτι της τακτικής για να ολοκληρωθεί στη συνέχεια το πρόγραμμα με το καθιερωμένο χαλάρωμα.

Στο μέτωπο των τραυματιών η συμμετοχή των αρχηγών (Αναγνωστόπουλου και Παπαδόπουλου) παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη με τον Ανδρέα Λέτσιο, ωστόσο να τους περιμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή, θέλοντας να εξαντλήσεις τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για να αγωνιστούν.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παρουσιάστηκε με το Δημήτρη Σαββαϊδη που ένιωσε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, θέτοντας έτσι σε αμφιβολία το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του στη βασική ενδεκάδα.

Με διάχυτη την αισιοδοξία για τη τέταρτη διαδοχική νίκη, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συγκεντρωθεί στις 12:00 στο Esperos Palace, όπου ο προπονητής θα ανακοινώσει την 18μελής αποστολή.

Θα ακολουθήσει το καθιερωμένο οικογενειακό καφεδάκι και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για το περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.

ΥΓ: Μετά από απόφαση της διοίκησης γνωστοποιείται πως από το προσεχές και σε κάθε επόμενο εντός έδρα παιχνίδι, οι δημοσιογράφοι τόσο της γηπεδούχου όσο και της φιλοξενούμενης ομάδας θα παραβρίσκονται αποκλειστικά στα δημοσιογραφικά θεωρία (μπουθ) και μόνο μετά τη λήξη του αγώνα θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβαίνουν για τη προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, που θα ακολουθεί στο φινάλε της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου