Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Προαναγγελία του αυριανού αγώνα



Να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί εξίσου καλά και μακριά από το σπίτι της, καθώς παράλληλα και να διατηρήσει το αήττητο σερί των τεσσάρων διαδοχικών αγώνων, σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, ο ΑΓΣΚαστοριάς καλείται αύριο να ξεπεράσει το εμπόδιο του άκρως υπολογίσιμου Θεσπρωτού, προκειμένου να διατηρήσει την επαφή του με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Εμπόδιο στη προσπάθεια αυτή θα σταθεί η σημαντικότατη απουσία του αρχηγού της ομάδας Βασίλη Αναγνωστόπουλου, που έχει συμπληρώσει εφτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τα επόμενα δύο παιχνίδια, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του ανέτοιμου Σαββαϊδη που αποθεραπεύτηκε από το τραυματισμό του, αλλά έχει προπονηθεί μόλις μια φορά μες την εβδομάδα.

Παρόλα αυτά στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί διάχυτη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, τόσο από τη σιγουριά που εμπνέει ο τεχνικός Ανδρέας Λέτσιος, όσο και από το απαράμιλλο πάθος που επιδεικνύουν σε κάθε προπόνηση οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η αποστολή που απαρτίζεται από 18 παίκτες (όλους δηλαδή τους διαθέσιμους του υπάρχοντος ρόστερ) θα συγκεντρωθεί στις 09:30 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης για να αναχωρήσει μισή ώρα αργότερα οδικώς προς την Ηγουμενίτσα.

Ενδιάμεσα το ποδοσφαιρικό τμήμα θα γευματίσει στα Γρεβενά και εν συνεχεία θα κατευθυνθεί σύσσωμο προς το περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.

Μετά τη λήξη του ματς η διοίκηση θα παραθέσει γεύμα στους παίκτες και κατά την επιστροφή, η οποία υπολογίζεται στην ακριτική πόλη λίγο μετά τις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου