Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Μετρά επιστροφές με Φιλιππιάδα


 

Ευχάριστος πονοκέφαλος επικρατεί στο μυαλό του Ανδρέα Λέτσιου, καθώς ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ αντίθετα επανέρχονται τόσο ο τιμωρημένος Χρήστος Γανόλης (είχε τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές στο ματς με τη Κοζάνη) όσο και ο Πλούταρχος Κουρτίδης (έχει να παίξει από το ματς με τη Δόξα Κρανούλας, καθώς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση) που ξεπέρασε πλήρως το τραυματισμό που το ταλαιπωρούσε.

Στα της προπόνησης τώρα, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν εκ νέου στις 17:30 με την ένταση να ανεβαίνει, δίνοντας έμφαση στην αερόβια άσκηση, τόσο με τη μπάλα όσο και χωρίς αυτήν.

Στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στο φινάλε το καθιερωμένο δίτερμα!

Μοναδικοί απόντες ήταν ο νεαρός Γιώργος Κεφάλας και ο στρατευμένος Χρήστος Χριστοφορίδης, καθώς αμφότεροι είχαν εξασφαλίσει ειδική άδεια από το προπονητή.

Για αύριο η τεχνική ηγεσία χορήγησε ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που επανέρχεται από Πέμπτη σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.

Με τον τρόπο αυτό οι ποδοσφαιριστές θα αποφορτιστούν και παράλληλα θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Στο μυαλό όλων εξάλλου δεν υπάρχει τίποτα άλλο από τους τρεις βαθμούς της νίκης στο προσεχές ματς, από τη στιγμή που ενδεχομένη επικράτηση ενδέχεται να φέρει την ομάδα στη πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, θέτοντας έτσι υψηλότερα το πήχη των στόχων της φετινής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου