Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Τα 8+1 θέματα του Δ.Σ




Σύσκεψη κορυφής έλαβε χώρα στο ESPEROS PALACE με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να δίνουν βροντερό παρών, αποφασίζοντας ομόφωνα για πολλά βαρυσήμαντα θέματα που αφορούν το σύλλογο.

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσαν τα παρακάτω οχτώ συν ένα θέματα τα οποία και ευθύς αμέσως σας παρουσιάζουμε με τη σειρά που ειπώθηκαν.

1) Διαιτησία

Είναι γεγονός πως από την αρχή της σεζόν παρατηρούμε έντονη διαιτητική εύνοια προς όλους ανεξαιρέτως τους αντιπάλους μας (πέραν του ντέρμπι με το Κάστορα, όπου όλως τυχαίως ζητήσαμε αξιολογημένο ρέφερι) και ως γνωστόν σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση! Είναι πλέον προφανές πως όλα τα εύκολα θεωρητικά ματς εξελίσσονται σε ντέρμπι και έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε πρώτα τη διαιτησία και μετά το κάθε αντίπαλο!

Ελπίζουμε η ΕΠΣ και οι θεσμικοί παράγοντες που τη περιβάλλουν, να κάνουν το καθήκον τους και να μας προστατέψούν, προασπίζοντας την ιστορικότερη ομάδα του τόπου μας.

2) Πρόσληψη του Νίκου Ευαγγέλου

Ο Α.Γ.Σ.Καστοριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη πρόσληψη του Νίκου Ευαγγέλου ως γενικού αρχηγού της ομάδας.

Ο βετεράνος άσσος και ένδοξη μορφή του συλλόγου τη δεκαετία του 1980 θα βρίσκεται κοντά στο κ. Κορμαρή -με τον οποίο τους συνδέει μακρόχρονη φιλία- εκτελώντας παράλληλα χρέη σκάουτερ σε τοπικό όμως επίπεδο όντας υπεύθυνος για την ανίχνευση ταλέντων από τις γύρω περιοχές με απώτερο σκοπό να επανδρωθεί η ομάδα από τα ανερχόμενα αστέρια του καστοριανού ποδοσφαίρου!

Επιπρόσθετα θα έρχεται σε επικοινωνία με όλους τους συλλόγους του Νομού, διοργανώνοντας κάθε 15 ημέρες φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο της Ποριάς, μεταξύ της πρώτης ομάδας και των νεαρών παιδιών από τα υπόλοιπα σωματεία που έχουν γεννηθεί τα ακόλουθα ημερολογιακά έτη: 1996-1997-1998-1999.
 

3) Παρελθόν ο Χριστόπουλος

Η διοίκηση κάνει δεκτή τη παραίτησή του κ. Βασίλη Χριστόπουλου (ως αναπληρωματικό μέλος) και τον ευχαριστεί για τη προσφορά του στο σύλλογο. Από σήμερα παύουν να ισχύουν τα μέχρι πρότινος καθήκοντά του και συνεχίζει να διατηρείται ως απλός συνδρομητής- μέλος της ομάδας μας.
 

4) Το κ. Ανδρέα Ηλιόπουλο ως υπεύθυνο Γραφείου Τύπου

Η αλλαγή σκυτάλης στο πόστο του υπεύθυνου Γραφείου Τύπου επισημοποιήθηκε και τυπικά εχθές με το κ. Ανδρέα Ηλιόπουλο ως αποκλειστικά υπεύθυνο για τις ανακοινώσεις της ομάδας να δηλώνει:

<< Με την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τα άτομα που με επέλεξαν για τη συγκεκριμένη θέση, η οποία με γεμίζει μεγάλη χαρά, αλλά παράλληλα πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, στις οποίες είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ.

Είμαι υπερήφανος που αποτελώ κομμάτι στη σύγχρονη ιστορία της ένδοξης αυτής ομάδας και θα κάνω το καλύτερο δυνατό προκειμένου ο σύλλογος να επιστρέψει εκεί όπου όλοι οι υγιής σκεπτόμενοι φίλαθλοι έχουν ονειρευτεί.

Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή τη διοίκηση η οποία παρέλαβε ένας χάος με χρέη ύψους 1.200.000€ και ξεκινώντας με δύο μόνο συμβόλαια, κατέγραψε σπουδαίες επιτυχίες στον ενάμιση περίπου χρόνο που ανέλαβε τα ηνία, με αποκορύφωμα την οικονομική της εξυγίανση η οποία συνοδεύτηκε με τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη πανηγυρική επάνοδο στη Τρίτη Εθνική Κατηγορία!

Τα μέλη της καταβάλλουν καθημερινά συγκινητική προσπάθεια για να τα φέρουν εις πέρας και μόνο αν είναι ενωμένα μπορούν να πετύχουν μεγαλύτερες επιτυχίες. Ήδη στο μυαλό μου έχω αρκετές προτάσεις που εφόσον ευοδωθούν σε συνεργασία πάντοτε με τα υπόλοιπα στελέχη θα την ανεβάσουν επίπεδο.

Αντίθετα με όλες τις προηγούμενες διοικήσεις στη μετά Σπυρόπουλου εποχή, όπου ασέλγησαν πάνω στην ομάδα, ο σύλλογος λειτουργεί σε απόλυτα επαγγελματικά πλαίσια και οι ενέργειες που θα ακολουθηθούν στο άμεσο μέλλον, θα κινήσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε από τη νέα σεζόν το σωματείο να μετατραπεί σε ΠΑΕ. >>


5) Παραίτηση της γραμματέας Ξανθίπη Μουράτη

Τη παραίτηση της Ξανθίπης Μουράτης λόγω αυξανόμενων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Την ευχαριστούμε θερμά για τις υπηρεσίες που προσέφερε όλο αυτό το διάστημα και παραμένει κοντά μας στην οικογένεια της Καστοριάς.

Η ιδία μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναλυτικά αναφέρει:

<< Με τη παρούσα επιστολή ΔΗΛΩΝΩ τη παραίτηση μου τόσο από τη θέση του Γραμματέα όσο και από μέλος του Δ.Σ.

Οι αυξανόμενες επαγγελματικές υποχρεώσεις  καθιστούν αδύνατο να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου στη τεράστια προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για την άνοδο στις μεγάλες κατηγορίες.

Σας επιστρέφω κάθε βιβλίο, έγγραφο και εν γένει αντικείμενο που αφορά το Σύλλογο και είχα στη κατοχή μου ως Γραμματέας του Συλλόγου.

Η παραίτησή μου έχει άμεση ισχύ από τούδε και εφεξής και παρακαλώ να καταχωρηθεί στα Πρακτικά. Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στο έργο σας. Θα είμαι δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, προσφέροντας τις νομικές μου γνώσεις.>>

Με τιμή

Μουράτη Ξανθίππη 

6) Το Γιάννη Μιχάλτσε ως εκπρόσωπο της ομάδας

Μετά την έντονη παραφιλολογία των τελευταίων ημερών και τους όσους ήθελαν την απομάκρυνση του κ.Μιχάλτσε ενός ανθρώπου που έχει προσφέρει πάρα πολλά σε αυτό το σύλλογο, όχι μόνο δεν αποχωρεί, αλλά αναλαμβάνει τη θέση του εκπρόσωπου της ομάδας!

Έπειτα από συζήτηση με το πρόεδρο της ομάδας, αναφορικά με όσα διαδραματίστηκαν τη περασμένη εβδομάδα το θέμα θεωρείται λήξαν, καθώς οι δύο πλευρές έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και συνεχίζουν από κοινού την ανοικοδόμηση μιας μεγάλης ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης δήλωσε:

<< Ο Γιάννης αγαπά πολύ την ομάδα και το έχει αποδείξει αρκετές φορές, παρότι ορισμένες στιγμές από αυθορμητισμό κυρίως κάνει κινήσεις που του επιστρέφουν σα μπούμερανγκ. Έμαθα από πρώτο χέρι τι ακριβώς διαδραματίστηκε στο παιχνίδι με το Κάστορα και  όσο για το ποια είναι τα κοριτσάκια με τα κόκκινα φουστάκια, αυτό θα το δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος!!>>

Από τη πλευρά του ο κ. Μιχάλτσες ξεκαθαρίζει σαφέστατα τη θέση του τονίζοντας τα εξής:

<<Τέλος οι διαμάχες! Από εδώ και πέρα πάμε όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό της ομάδας.  Αυτός είναι ο κοινός σκοπός μας και θα πρέπει όλοι να το καταλάβουμε.  Αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να κερδίσουμε το κρίσιμο ματς που έχουμε μπροστά μας τη Κυριακή! >>

7) Προσεχώς νέα ημερολόγια

Ο Α.Γ.Σ.Καστοριάς γνωστοποιεί πως θα προχωρήσει στη δημιουργία και κυκλοφορία νέων ημερολογίων (με επετειακή και όχι μόνο έκδοση) από τη στιγμή που υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τους διασκορπισμένους απανταχού Καστοριανούς ανά το πλανήτη. Για το λόγο αυτό θα υπάρξει προσεχώς επίσημη φωτογράφηση της ομάδας, -το αργότερο μέχρι τις 20 του Νοέμβρη- με παρουσία όλων της των στελεχών. Να σημειωθεί τέλος πως χορηγός θα είναι η ίδια η courier!

8) Ετήσιος χορός

Ο ετήσιος χορός της ομάδας που πέρσι διοργανώθηκε με επιτυχία στο Black Diamond, αποφασίστηκε φέτος να λάβει χώρα στο ΑΚΡΟΑΜΑ. Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του νέου έτους και με επικρατέστερη πιθανότερη ημερομηνία τη δεύτερη Παρασκευή του Ιανουαρίου.

ΥΓ: Κλείνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό πως η ετήσια ανοιχτή γενική συνέλευση, στην οποία καλούνται να παρευρεθούν και οι 160 συνδρομητές-μέλη της ομάδας, προγραμματίζεται λίγο πριν τα Χριστούγεννα, προς τα τέλη του Δεκεμβρίου.

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου: Ανδρέας Ηλιόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου