Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Τη Πέμπτη η επίσημη φωτογράφηση!


Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς θα δώσει το παρών στο ΔΑΚ Καστοριάς το απόγευμα της Πέμπτης, όπου πρώτα οι ακαδημίες και εν συνεχεία η ανδρική ομάδα θα φωτογραφηθούν για το επίσημο ημερολόγιο του συλλόγου.

Αυτό άλλωστε θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη εβδομάδα και λόγω της έντονης ζήτησης που παρατηρείται,  αποφασίστηκε να τυπωθούν περισσότερα από χίλια έντυπα τα οποία θα διανεμηθούν σε ολόκληρο το πλανήτη (Αμερική, Αυστραλία, Γερμανία, Ντουμπάι, κ.α) προκειμένου να φτάσουν στους απανταχού ξενιτεμένους Καστοριανούς, που όπως όλες τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος θα ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα.
Σαράντα μέχρι στιγμής επιχειρήσεις από τη περιοχή έχουν γίνει χορηγοί στην ημερολογιακή έκδοση όπου έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης θα έχει εκτενή αναφορά τόσο στην ομάδα του 1974 που ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α’Εθνική, όσο φυσικά και στη χρυσή γενιά του 1980 που άφησε το στίγμα της στην αιωνιότητα, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος!

Έπειτα από συμφωνία με γνωστό τυπογραφείο της πόλης –το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί προσεχώς- τα νέα ημερολόγια θα είναι ετοιμοπαράδοτα στο φίλαθλο κοινό τις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου