Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Λέγεται ΠΑΕ γιατί αναγκαστικά θα είναι ΠΑΕ!


Η παρακάτω ανακοίνωση είναι αφιερωμένη σε όλους εκείνους που βρίσκουν πάτημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία μας.
Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν πως το ιστολόγιο ξεκινά φέροντας την επωνυμία ΠΑΕ, καθώς από τη νέα αγωνιστική περίοδο το σωματείο θα λειτουργεί σε απόλυτα επαγγελματικά πλαίσια και προετοιμάζονται ήδη σε όλες οι απαραίτητες διεργασίες για τη συγκεκριμένη μετατροπή.

Υπενθυμίζουμε άλλωστε πως όλες οι ομάδες που από την ερχόμενη σεζόν θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Τρίτης Εθνικής, οφείλουν να είναι επαγγελματικά σωματεία ώστε να πάρουν το πιστοποιητικό συμμετοχής, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δε θα τους επιτραπεί η άδεια.


Επαναλαμβάνουμε πως αυτή είναι η επίσημη φωνή της ομάδας προς τα εξώ! Ταυτόχρονα επισημαίνουμε ότι μέσα στους επόμενους μήνες το blog θα εξελιχθεί σε ολοκληρωμένο site με αντικειμενική και αμερόληπτη σκοπιά σε όλα ανεξαιρέτως τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν εκτενή, αναλυτικά και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ρεπορτάζ γύρω από το σύλλογο, παρέχοντας πλήρη ενημέρωση στο φίλαθλο κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου