Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Τρένο δίχως σταματημό!

Νίκη που την επαναφέρει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου σημείωσε η Καστοριά, επικρατώντας πανάξια με 3-1 επί της Δόξα Κρανούλας! 
Σε ένα ματς με έντονη βροχόπτωση που παρόλα αυτά δεν εμπόδισε τους 22 ποδοσφαιριστές να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους χάρισε γκολ ανείπωτης ομορφιάς, αποζημιώνοντας έτσι με το καλύτερο τρόπο τους εκατό ηρωικούς οπαδούς που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και έδωσαν το παρών στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Αποδίδοντας εξαιρετικό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο οι <<γουναράδες>> μετουσίωσαν τρισάκις σε γκολ την υπεροχή τους και παρά τη σθεναρή αντίσταση των Ηπειρωτών έφτασαν στη σπουδαία αυτή επικράτηση, που σε συνδυασμό με το επόμενο άνευ αγώνος τρίποντο, τους καθιερώνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας!
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς και άγγιξαν το γκολ με το ευθύβολο του σουτ του Αλεξανδρίδη να μην έχει την επιθυμητή κατάληξη.
Στον αντίποδα ο σύλλογος από τα Ιωάννινα απώλεσε τη δική του κλασσική ευκαιρία, βγάζοντας στη κόντρα εξαιρετική αντεπίθεση με το Μουρζίδη να αναδεικνύεται νικητής στο τετ α τετ με το Νάνο.

Τα επόμενα λεπτά δεν έκρυβαν κάποια μεγάλη συγκίνηση, αλλά εν τέλει η υπομονή άξιζε το κόπο, καθώς με τη συμπλήρωση 27 λεπτών ο Χρήστος Γανόλης επιχείρησε σέντρα σουτ από τα δεξιά, με τη μπάλα να παίρνει πολύ ύψος και περίεργη τροχιά και να προσγειώνεται εντυπωσιακά στα δίχτυα!
Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης επιχείρησε να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, αλλά το φάουλ που εκτέλεσε πέρασε σύριζα από την εστία του Λόλα.

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το εύθραυστο αυτό 1-0, μίλησε η ψυχή του αρχηγού με το φοβερό ανάποδο ψαλίδι του Αναγνωστόπουλο στην εκπνοή του πρώτου μέρους να στέλνει στο καναβάτσο τους φιλοξενούμενους!
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τη Δόξα να ανεβάζει στροφές και ισοφαρίζει από τα αποδυτήρια! Δράστης ήταν ο Διαμαντής που κατάφερε να βρεθεί αφύλακτος στη καρδιά της άμυνας και με κοντινή προβολή να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς!

Η χαρά των συμπαικτών του ωστόσο δε κράτησε πάνω από δύο λεπτά, αφού η απάντηση των <<ερυθροκίτρινων>> ήταν κάτι παραπάνω από άμεση! Στην αμέσως επόμενη φάση και πιο συγκεκριμένα το 53ο λεπτό της συνάντησης πήραν αέρα δύο τερμάτων με τον Αλεξανδρίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Παναγιωτίδης εκτέλεσε φάουλ που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Λόλας, με το νεαρό επιθετικό να παίρνει το ριμπάουντ και με εντυπωσιακή κεφαλιά ψαράκι να διαμορφώνει μέσα σε αποθέωση το 3-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ!

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα με τη πρωτοβουλία των κινήσεων να είναι μοιρασμένη ανάμεσα στις δύο πλευρές που προσπάθησαν να απειλήσουν με μακρινά κυρίως σουτ, τα οποία όμως βρήκαν σε ετοιμότητα τους δύο γκολκίπερ.
Το μοναδικό αξιοσημείωτο ήταν το ντεμπούτο του νεότερου παίκτη στα χρονικά της ομάδας (!) Ανδρόνικου Γεωργιάδη (γεννηθείς το 1998) που με την είσοδό του καταχειροκροτήθηκε, αφήνοντας παράλληλα υποσχέσεις για ένα λαμπρό μέλλον!

Μετά το τέλος του ματς ο Κωνσταντίνος Κορμαρής απένημε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του και αφού έκανε λόγο για κατάθεση ψυχής από μέρους τους, τόνισε πως το δικαίωσαν απόλυτα και όντας ανώτεροι έφτασαν δίκαια στη νίκη. Ταυτόχρονα ευχήθηκε καλή συνέχεια στον αντίπαλο και έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα, τονίζοντας πως στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε Καμπανιακό και Λάρισα.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μουρζίδης, Σαββαϊδης, Τούλιος, Αναγνωστόπουλος, Κεφάλας, Ποπζαφίροφ, Γανώλης (77' Γεωργιάδης) Παναγιωτίδης, Αλεξανδρίδης (54' Σολομωνίδης) Παπαδόπουλος, Ματζάνας (74' Κουρτίδης) 

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Λόλας, Νάσιος, Ασωνίτης, Διαμαντής, Νασούμης, Γκόλιας, Μάνος (87' Χάιδος) Τζουμάνης (Σκλιβανίτης) Μαρμούτας, Γκέκας, Γιαννούσας (84' Κατσάνος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου