Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Η αποστολή ενόψει Αλκαζάρ


 
Με ελαφρύ χαλάρωμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καστοριάς για τον αυριανό κυριακάτικο αγώνα, καθώς η σημερινή χαμηλότερη σε ένταση και διάρκεια προπόνηση που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ ολοκληρώθηκε πριν από μερικά λεπτά.

Οι <<γουναράδες>> γυμνάστηκαν σε πιο ήπιους από τα συνηθισμένα ρυθμούς δίνοντας έμφαση στις στημένες φάσεις, με πολλές εκτελέσεις φάουλ, καθώς και αρκετές σέντρες από τα πλάγια.

Η ευχάριστη έκπληξη ήρθε από το Κόστα Ποπζαφίροφ που κόντρα στις ιατρικές προβλέψεις, έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, παρά το γεγονός πως έχει να προπονηθεί τρεις και πλέον εβδομάδες!

Δύσκολα λοιπόν ο νεαρός άσσος θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η χρησιμοποίησή του σε κάποιο σημείο του ματς, ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Μετά τη λήξη της προπόνησης ο Ανδρέας Λέτσιος μίλησε στους παίκτες του, δίνοντας το έναυσμα για το κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί, στον οποίο οι <<ερυθροκίτρινοι>> καλούνται να υπερβάλλουν εαυτό ώστε να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Βολιώτης τεχνικός κατέστρωσε τα πλάνα του, χωρίς τους τιμωρημένους Μαντζάνας και Αλεξανδρίδης που αποβλήθηκαν με το Καμπανιακό, ενώ παράλληλα άφησε εκτός για τεχνικούς λόγους το Πατσιόπουλο, που αποτελεί ουσιαστικά ξένο σώμα.

Ως εκ τούτου η αποστολή που θα εκπροσωπήσει την ομάδα μας στην αυριανή αναμέτρηση του Αλκαζάρ (η σέντρα της οποίας θα ξεκινήσει στις 17:00) απαρτίζεται από τους εξής παρακάτω:

Σαραφιανός, Μουρζίδης, Μπαϊρακτάρης, Χριστοφορίδης, Τούλιος, Σαββαϊδης, Τσόπρας, Σουμέλας, Κεφάλας, Λαζαρίδης, Ποπζαφίροφ, Παπαδόπουλος Δ. Παπαδόπουλος Αλ. Σολομωνίδης, Γανόλης, Γεωργιάδης, Τερέζιου και Τσαμασλίδης.

Να σημειώσουμε κλείνοντας πως το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συγκεντρωθεί στις 12:00 ώστε να γευματίσει σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής και λίγο αργότερα θα αναχωρήσει οδικώς για τη Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου