Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Με 22αδα στο Χαριλάου





Μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας για την εβδομάδα προπόνησης που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Δισπηλιού, γνωστοποιήθηκε η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη.

Πιο συγκεκριμένα αυτή στελεχώνεται από τους εξής παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κοκκινίδης, Μουρατίδης, Μπαϊρακτάρης, Τσόπρας, Τούλιος, Χριστοφορίδης, Δημητριάδης, Μίχος, Ντάμζι, Σπανός, Μηλιάτης, Τάσιος, Γανόλης, Γιαννουλίδης, Καρανάσιος, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Φράγκος, Καραθάνας, Σουμέλας, Γκάμπι και Αντριάνο.

Τόσο ο αρχηγός της ομάδας -και τραυματίας αυτό τον καιρό- Ανδρέας Σουμέλας, όσο και οι δύο Ισπανοί μεσοεπιθετικοί συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αντίθετα με τους νεοαποκτηθέντες Μίχου και Γιαννουλίδη τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα αναχωρήσει αυθημερόν από την ακριτική πόλη, στις 09:00 το πρωί και εν συνεχεία να γευματίσει στο OLYMPION HOTEL, προκειμένου να αγωνιστεί στο ματς υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Υπενθυμίζουμε προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού πως το παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου για το 1ο όμιλο της κατηγορίας, έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 15:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου