Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Η ημέρα των φαβορί




Σε αντίθεση με τις προηγούμενες αγωνιστικές όπου είχαμε αξιοσημείωτες εκπλήξεις, η 3η μέρα του πρωταθλήματος βρήκε τους θεωρητικά ισχυρούς να επιβεβαιώνουν τη κυριαρχία τους και εντός γηπέδου.

Πιο συγκεκριμένα με νίκες συνέχισαν οι διεκδικητές του τίτλου, καθώς ο Άρης επικράτησε αγχωτικά στο Χαριλάου με 3-1 του Εθνικού Αγιονερίου, την ώρα που η Καβάλα πραγματοποιούσε υγιεινό περίπατο στα Γιαννιτσά (0-3 την Αναγέννηση) και ο Πανσερραϊκός περνούσε σα σίφουνας από τη Φλώρινα, κερδίζοντας 0-2 τη Θύελλα Φιλώτα και φιγουράροντας πλέον μόνος στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τεράστιο διπλό πέτυχε ο Έβρος Σουφλίου επικρατώντας 0-1 και βυθίζοντας τον Απόλλωνα μέσα στην Αρναία, ενώ τη πρώτη του νίκη σημείωσε ο Άκροπόταμος, που με το ένστικτο της επιβίωσης επιβλήθηκε 2-1 του πάντοτε αξιόμαχου Ορφέα Ελευθερούπολης.

Τέλος γκολ, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, με το καρπούζι να κόβεται στη μέση στο Ηρακλής Αμπελοκήπων – Καμπανιακός 1-1, ενώ με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Κοκκινόχωμα, όπου το πρωτοπόρο μέχρι σήμερα Βυζάντιο παραχώρησε ισοπαλία στο μαχητικό Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα αποτελέσματα και την επόμενη αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή, στις 19/10.

Άρης – Εθνικός Αγιονερίου 3-1
Δόξα Δράμας – Καστοριά 3-0
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Καβάλα 0-3
Θύελλα Φιλώτα – Πανσερραϊκός 0-2
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Καμπανιακός 1-1
Άρης Ακροποτάμου – Ορφέας Ελευθερούπολης 2-1
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Εθνικός Αλεξανδρούπολη 1-1
Απόλλων Αρναίας – Έβρος Σουφλίου 0-1

Η επόμενη αγωνιστική (4η)
Καστοριά – Αναγέννηση Γιαννιτσών
Εθνικός Αγιονερίου – Δόξα Δράμας
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Πανσερραϊκός
Ορφέας Ελευθερούπολης - Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
 Ηρακλής Αμπελοκήπων – Άρης
Καβάλα – Απόλλων Αρναίας
Έβρος Σουφλίου – Θύελλα Φιλώτα
Καμπανιακός – Άρης Ακροποτάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου