Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Με 18αδα στην Αλεξανδρούπολη





Με μεσημεριανή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δισπηλιού οι <<γουναράδες>> ολοκλήρωσαν τη προετοιμασία τους για την αναμέτρηση απέναντι στον Εθνικό της Αλεξανδρούπολης.

Η εκγύμναση ήταν ιδιαίτερα επίπονη, καθώς περιείχε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, ενώ μετέπειτα οι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε αναερόβιες ασκήσεις με μπάλα. Ακολούθησε δίτερμα σε μικρό χώρο, καθώς επίσης εκτελέσεις ‘’στημένων’’ και ακόμη τελειώματα φάσεων.

Αμέσως μετά ο Ηλίας Βάλης ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί του Σαββάτου από την ακριτική πόλη, προκειμένου οι παίκτες να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστοι ενόψει του μακρινού ταξιδιού που τους περιμένει.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται 18 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής παρακάτω: Τσοτουλίδης, Κοκκινίδης, Μπαϊρακτάρης, Χριστοφορίδης, Τσόπρας, Σπανός, Ντάμζι, Γιαννουλίδης, Φράγκος, Παπαδόπουλος, Σουμέλας, Μηλιάτης, Καρανάσιος, Γανόλης, Γεωργιάδης, Δημητριάδης, Τάσσιος και Μίχος.

Αντίθετα εκτός έμειναν ο νεαρός γκολκίπερ Μουρατίδης, ο κλινήρης Καραθάνας, καθώς και ο Τούλιος που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. 

Η αποστολή των ερυθροκίτρινων θα συγκεντρωθεί στις 09:30 και λίγο αργότερα θα αναχωρήσει με ενδιάμεση στάση για γεύμα και τελικό προορισμό το ξενοδοχείο ALEXANDER όπου και θα διανυκτερεύσει τη παραμονή του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου