Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Το τρίτο ημίχρονο του ματς





Άκρως ενδιαφέρον ήταν το τρίτο ημίχρονο της συνάντησης με τους δύο προπονητές να αναλύουν το παιχνίδι από τη δική τους οπτική γωνία.

Το λόγο πήρε πρώτος ο Δημήτρης Μαγκαφίνης που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος κάνοντας λόγο για το τέλειο παιχνίδι από πλευράς Ορφέα!

Πιο αναλυτικά επισήμανε: 

<< Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Καστοριάς για την εξαιρετική φιλοξενία που μας παρείχε.

Στο αγωνιστικό σκέλος είναι σίγουρα μια πολύ μεγάλη νίκη για εμάς μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Θέλαμε πολύ τους βαθμούς της νίκης και τα καταφέραμε απέναντι σε ένα ποιοτικό αντίπαλο.





Μπήκαμε πολύ δυνατά και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Στα πρώτα 60 λεπτά κάναμε το τέλειο παιχνίδι, παίζοντας το passing game και κυκλοφορώντας τη μπάλα, όπως ακριβώς είχαμε σχεδιάσει.

Ωστόσο στη συνέχεια πατήσαμε πάνω στο σκορ, ολιγωρήσαμε και λίγο έλειψε να το πληρώσουμε. Οι αλλαγές μας στο δεύτερο μέρος δε βοήθησαν όσο έπρεπε.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καστοριάς και το προπονητή της που δε παράτησαν το ματς και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο! >>




Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ηλίας Βάλης που φανερά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα τόνισε τα εξής:

<< Δυστυχώς δε τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε τον αιφνιδιασμό στα πρώτα λεπτά, και για ακόμη μια φορά ένα φτηνό γκολ από το πουθενά, στην αρχή του αγώνα, γεγονός που δυσκόλεψε το έργο μας. 

Βγάλαμε περισσότερες κλασσικές φάσεις από κάθε άλλο ματς, ενώ και οι αλλαγές έδωσαν πολύ μεγάλη ώθηση στην ομάδα.

Θεωρώ πως αξίζαμε κάτι θετικό από τη σημερινή αναμέτρηση και το αποτέλεσμα μας αδικεί.

Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε διαδοχικές ήττες, αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε τη συνέχεια.

Με την επιστροφή τόσο του Κεφάλα όσο και του Σαπανίδη, το ρόστερ βελτιώνεται αισθητά. Πιστεύω πολύ σε αυτό το υλικό που υπάρχει και προσωπικά εκτιμώ πως έχουμε πως έχει τις δυνατότητες να πετύχουμε τη παραμονή. Μας λείπει όμως το γκολ και η ψυχολογία! >>




Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά το τέλος του αγώνα ο Κατερινιώτης τεχνικός έθεσε τη παραίτησή του στα χέρια της διοίκησης, η οποία ωστόσο δεν την έκανε δεκτή, με το πρόεδρο του συλλόγου να αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας και να στηρίζει απόλυτα το 42χρονο προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου