Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Σουμέλας in, Μηλιάτης out!





Ευχάριστα ήταν τα νέα της σημερινής προπόνησης, καθώς έπειτα από τρεις εβδομάδες ο Ανδρέας Σουμέλας επέστρεψε ξανά σε υψηλούς ρυθμούς και τέθηκε εκ νέου στη διάθεση του Ηλία Βάλη.

Επιπρόσθετα στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού λογίζεται και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που εξέτισε τη τιμωρία του στο ματς με τον Απόλλωνα Αρναίας (καθώς σε αυτόν είχε χρεωθεί η κόκκινη κάρτα αντί του Μπαϊρακτάρη στο Χαριλάου!) και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στα μετόπισθεν!

Από την άλλη πλευρά εκτός έμειναν οι τραυματίες Τσόπρας (ράγισμα χεριού) και Μηλιάτης (υπέστη θλάση) που αισθάνθηκαν ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχθούν.




Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες που γυμνάστηκαν για πρώτη φορά στο ΔΑΚ υπό τις οδηγίες του νέου τους προπονητή έδωσαν έμφαση στο κομμάτι της τακτικής, μέσα από επιμορφωτικό οικογενειακό δίτερμα.

Συν τοις άλλοις οι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε αναερόβιες και ταχυδυναμικές ασκήσεις, ενώ στη συνέχεια ολοκλήρωσαν την εκγύμναση τους μέσα από τελειώματα φάσεων στις δύο εστίες.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανανέωσε το ραντεβού του για αύριο στις 10:00, όταν μέσα από πρωινό χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Δισπηλιού θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία ενόψει του καθοριστικού κυριακάτικου αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου