Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Φιλικό απέναντι στη Κοζάνη





Παρά το γεγονός πως η ΕΠΟ ματαίωσε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες, η Καστοριά θα αγωνιστεί τη Κυριακή (ώρα 15:00) απέναντι στη Κοζάνη, σε αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα.

Με τον τρόπο αυτό οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα διατηρήσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό, ενώ ταυτόχρονα θα παραμείνουν σε εγρήγορση, ένεκα της απαιτητικής συνέχειας που ακολουθεί.

Επιπρόσθετα ο αγώνας προσφέρεται για χρήσιμα συμπεράσματα προκειμένου ο Κατερινιώτης τεχνικός να τεστάρει το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών του, με απώτερο σκοπό η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Να αναφέρουμε κλείνοντας πως αποφασίστηκε να υπάρξει γενική είσοδος με συμβολική τιμή εισιτηρίου που θα ανέρχεται στα 3€. Τα έσοδα που θα προκύψουν θα κατανεμηθούν για τις άμεσες υποχρεώσεις του συλλόγου.

Ο ΑΓΣΚαστοριάς αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια το γειτονικό σωματείο της Κοζάνης, που φιλοτιμήθηκε να συνεισφέρει εμπράκτως στη προσπάθεια αναγέννησης που συντελείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου