Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Έπεσε ηρωικά μαχόμενη





Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Καστοριά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, κοίταξε στα μάτια τον Πανσερραϊκό, αλλά λύγισε εν τέλει στο φινάλε, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0-2.

Καταθέτοντας σώμα και ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων αισθάνονται αδικημένοι από το τελικό σκορ, καθώς η τεράστια προσπάθεια τους δε συνδυάστηκε με κάποιο θετικό αποτέλεσμα.




Οι <<ερυθροκίτρινοι>> μάλιστα μπήκαν καλύτερα στο ματς και στο έκτο μόλις λεπτό της συνάντησης απώλεσαν μοναδική ευκαιρία με το Παπαδόπουλο να πραγματοποιεί κάθετη σέντρα που αποκρούστηκε τη τελευταία στιγμή από το Γαλακτερό.

Λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι, έπειτα από κοντρόλ και βολ πλανέ του Γανόλη, όμως ο διαιτητής Μάντζιος θεώρησε τη παράβαση ως ακούσιο και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Από την άλλη πλευρά τα ‘’λιοντάρια’’ ανέβασαν ταχύτητα και απείλησαν δις με τα ευθύβολα σουτ των Γκόγκα και Γαϊδαρτζή να βρίσκουν σε ετοιμότητα το Μουρατίδη.





Ως εκ τούτου οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ, ξεκινώντας το δεύτερο μέρος όπως ακριβώς ξεκίνησαν.

Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν τη κατοχή και τη κυκλοφορία της μπάλας κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο και απειλώντας με στημένες φάσεις.

Σε μια εξ αυτών τα <<λιοντάρια>> άνοιξαν το σκορ, όταν στο 70' και μετά από κόρνερ του Τριανταφύλλου ο προωθημένος Σιάκκας πετάχτηκε στο πρώτο δεκάρι της εστίας και αφού η μπάλα χτύπησε στη πλάτη του πήρε περίεργη τροχιά, με συνέπεια να κρεμάσει το Μουρατίδη.



Σε μια φάση καρμπόν με εκείνη του πρώτου τέρματος, ο Σιάκκας πήδηξε εκ νέου ψηλότερα από όλους και με δυνατή κεφαλιά, κλείδωσε το τρίποντο για την ομάδα του, δίνοντας έτσι διαδικαστικό χαρακτήρα στα εναπομείναντα λεπτά.





Ακόμη και τότε πάντως οι <<γουναράδες>> δε πέταξαν λευκή πετσέτα, ψάχνοντας με κάθε τρόπο το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο ματς, με τις προσπάθειες τους όμως να αποδίδονται άκαρπες.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους, με το φίλαθλο κοινό να τους επευφημεί, χειροκροτώντας ωστόσο παράλληλα και τους γηπεδούχους, αναγνωρίζοντας στο έπακρον τη συγκινητική προσπάθεια που κατέβαλλαν σε όλο το 90λεπτο.





ΚΑΣΤΟΡΙΑ:  Μουρατίδης, Καρανάσιος, Τσόπρας, Παπαδόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Ντάνζι, Δημητριάδης, Γανόλης, Παπαδόπουλος Δ, Τάσιος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ανδρούτσος, Γαλακτερός, Περπερίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Τριανταφύλλου Κ, Ναουμτσέφσκι, Μπονέρης, Γκόγκας, Ρούτσης, Γαϊδαρτζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου