Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Καστοριά vs Πανσερραϊκός



Τη προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου αγώνα ολοκλήρωσε η Καστοριά χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.
Στο αγωνιστικό κομμάτι αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Δημητριάδη και Χριστοφορίδη, ενώ στον αντίποδα επανέρχεται ο Τσόπρας που εξέτισε τη ποινή του στην αναμέτρηση με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Ως εκ τούτου παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που εμπεριέχει η αναμέτρηση απέναντι σε μια εκ των καλύτερων ομάδων της κατηγορίας, εκφράζεται πίστη για μια μεγάλη προσπάθεια στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στο Πανσερραϊκό.

Θα πρέπει να επισημάνουμε πως το ιστορικό σωματείο θα παρουσιαστεί με αμιγώς Καστοριανό σχήμα, καθώς οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις διαδραματιστούν θα λάβουν χώρα την ερχόμενη εβδομάδα.


Από την άλλη πλευρά η αποστολή των <<λιονταριών>> βρίσκεται από σήμερα στην ακριτική πόλη, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για σημαντική προσέλευση οπαδών από τους οργανωμένους φιλάθλους του συνδέσμου CHE GUEVARA που θα ταξιδέψουν να δουν το ματς από τις Σέρρες.

Όσο αναφορά το παιχνίδι -που είναι το πρώτο εν έτη 2015- θα ξεκινήσει στις 15:00 και ορίστηκε να το διευθύνει ο ρέφερι Μάντζιος με βοηθούς διαιτητές τους Θανασιά και Κόλλια από το σύνδεσμο της Ηπείρου.

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως το ποδοσφαιρικό τμήμα θα συγκεντρωθεί στις 12:00 για το καθιερωμένο οικογενειακό καφεδάκι στο μαγαζί <<Αντράλα>> προτού στη συνέχεια κατευθυνθεί μαζικά για το περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου