Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Στον Έβρο με τις μεταγραφές




Με τους τρεις νεοαφηχθέντες ποδοσφαιριστές να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή και τους πιστούς στρατιώτες του συλλόγου να εμφανίζονται έτοιμοι για μια ακόμη μάχη, η Καστοριά εκδράμει αύριο για το μακρινότερο ταξίδι των τελευταίων ετών.

Προορισμός ο Έβρος και το ακριτικό Σουφλί, καθώς το ιστορικό σωματείο καλείται να διανύσει την εξωπραγματική –για ερασιτεχνική κατηγορία- απόσταση των 546 χιλιόμετρων στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Οι <<γουναράδες>> μετρούν μια μόλις απουσία, αυτή του τιμωρημένου Χριστοφορίδη (4 κίτρινες κάρτες) ενώ αντίθετα νέα όπλα προστίθενται στη φαρέτρα, από τη στιγμή που τα δελτία των νέων μεταγραφών εκδόθηκαν και ενδέχεται να ντεμπουτάρουν στη κυριακάτικη αναμέτρηση.

Η αποστολή που θα αναχωρήσει στις 13:30 από τη πόλη μας, θα φτάσει το αργά το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, όπου οι ‘’ερυθροκίτρινοι’’ θα διανυκτερεύσουν στο THRAKI PALACE προκειμένου να αντιμετωπίσουν το εν λόγω σημαντικό παιχνίδι, κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Να αναφέρουμε κλείνοντας πως την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν οι εξής παρακάτω 15 ποδοσφαιριστές. Για του λόγου το αληθές πρόκειται για τους:

Μουρατίδης, Μπαϊρακτάρης, Σιανής, Γεωργαντζάς, Τσόπρας, Μηλιάτης, Παπαδόπουλος Δ. Παπαδόπουλος Μ, Ντάμζι, Γανόλης, Γεωργιάδης, Δημητριάδης, Τάσσιος, Καρανάσιος και Σολομωνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου