Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό




Γενικό κάλεσμα στους απανταχού οπαδούς του συλλόγου απευθύνουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΓΣΚαστοριάς που μέσω του εν λόγω ιστότοπου τόνισαν πως περιμένουν το κοινό να ανταποκριθεί στη πρόσκληση τους.

Τη στιγμή που η προσπάθεια των παικτών κόντρα σε κάθε είδους δυσκολία να διατηρήσουν την ομάδα μέχρι τέλους στο πρωτάθλημα της Τρίτης Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται, η εν λόγω κίνηση καλεί να βρει ανταποκριτές που δεν είναι άλλοι από το φίλαθλο κοινό.

Οι αίθριες καιρικές συνθήκες άλλωστε που θα κυριαρχούν το απόγευμα του Σαββάτου στη πόλη μας αποτελούν ιδανική ευκαιρία για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει το ιστορικό σωματείο στο τελευταίο χρονικά ματς πριν την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Σε αυτό τον αγώνα οι παίκτες ευελπιστούν ότι δε θα συναντήσουν εκ νέου άδειες εξέδρες, αλλά πως οι οπαδοί θα εκτιμήσουν και θα αγκαλιάσουν τη προσπάθεια που συντελείται δίνοντας μαζικά το παρόν.

Όλοι οι δρόμοι λοιπόν το Σάββατο οδηγούν στο ΔΑΚ, όπου στις 16:00 το ιστορικό σωματείο φιλοξενεί τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Εσύ που θα είσαι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου