Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Σε άδειες εξέδρες




Αποκαρδιωτική για ακόμη φορά η προσέλευση του κόσμου στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι. Ο αριθμός εισιτηρίων που κόπηκαν ήταν εκ νέου απογοητευτικός  με την εξέδρα να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Αφήνοντας λοιπόν το αγωνιστικό κομμάτι σε δεύτερη μοίρα (υπάρχει εξάλλου λεπτομερής ανάλυση στα προηγούμενα άρθρα) οφείλουμε να επισημάνουμε πως ο κάθε φίλαθλος που σέβεται τον εαυτό του, δεν έρχεται στο γήπεδο για την εκάστοτε διοίκηση, αλλά για τα ιδανικά του εμβλήματος που πρεσβεύει η φανέλα.

Η ομάδα επιθυμεί διακαώς να βρει συμπαραστάτες στα τελευταία ματς της σεζόν και παράλληλα αρωγούς στην επόμενη! Το θέμα είναι κατά πόσο οι οπαδοί που έρχονται στο ΔΑΚ επιθυμούν το καλό της, είτε σφυρίζουν αδιάφορα από μακριά, έχοντας και αυτοί το μερίδιο της πίτας που τους αναλογεί για τη διαρκής πτωτική πορεία του ένδοξου συλλόγου.

Μπορεί κατά γενική ομολογία οι <<ερυθροκίτρινοι>> να απογοήτευσαν εφέτος τις προσδοκίες του κοινού χάνοντας από νωρίς το τρένο της παραμονής, ωστόσο η προσπάθεια που καταβάλλουν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα ήταν άδικο εάν δεν αναγνωριστεί και στις τάξεις των φιλάθλων δίνοντας μαζικά το παρόν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Πέρα φυσικά από την άσχημη κατάληξη της τρέχουσας σεζόν, οι προβληματισμοί είναι έντονοι και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο που θα βρει τους παλαί ποτέ Κυπελλούχους Ελλάδας στο πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣΚαστοριάς.

Είναι αδιανόητο ο σύλλογος να πορευτεί με τη μηδαμινή στήριξη του κόσμου και τη πλήρης εγκατάλειψης από την εξέδρα. Ομάδα χωρίς κόσμο δεν έχει λόγο ύπαρξης και τη κρισιμότητα ενός τόσο σημαντικού προβλήματος οφείλουν να ενστερνιστούν άμεσα όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στο ιστορικό σωματείο.

ΥΓ: Τα δύο τελευταία εντός έδρας ματς με τα οποία η Καστοριά αποχαιρετά τις εθνικές κατηγορίες είναι απέναντι στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και τον Έβρο Σουφλίου. Δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, ούτε και ουσιαστικό κίνητρο. Η προσπάθεια όμως που συντελείται από ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ αξίζει το σεβασμό και τη στήριξη όλων μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου