Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Όλα θα κριθούν στο φώτο φίνις




Στη τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Τρίτης Εθνικής κατηγορίας που είναι αναμφίβολα το πλέον ενδιαφέρον από όλα τα υπόλοιπα των εθνικών κατηγοριών.

Και αυτό γιατί οδεύοντας πλέον στη τελική ευθεία η αγωνία χτυπά κόκκινο με τη μάχη να έχει φουντώσει για τα καλά, τόσο όσο αναφορά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και τις ομάδες που θα πιούν το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού.

Η Καστοριά μπορεί να αποχώρησε, όμως τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στο 1ο όμιλο, καθώς η προσεχής αγωνιστική αναμένεται να διαλευκάνει το τοπίο που παραμένει θολό σε κορυφή και ουρά του βαθμολογικού πίνακα!

Δίχως δεύτερη σκέψη το παιχνίδι που κεντρίζει τα φώτα της δημοσιότητας διεξάγεται στο Ανθή Καραγιάννη, ανάμεσα στη φορμαρισμένη Καβάλα και το πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, καθώς ο νικητής του εν λόγω ματς θα ανακτήσει ισχυρό προβάδισμα για τη πρωτιά και παράλληλα την άνοδο στη Football League.

Από την άλλη πλευρά ο χαμένος θα απωλέσει πολύτιμο έδαφος, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας άτυπος νικητής θα αναδειχθεί ο Άρης, που καραδοκεί στη γωνία και με το ραδιόφωνο στο αυτί, υποδέχεται στο Χαριλάου το πάντοτε υπολογίσιμο Έβρο Σουφλίου.

Πιο χαμηλά και συγκεκριμένα στις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στη σωτηρία, το όριο θα ανέβει από τη στιγμή που το Βυζάντιο θα πάρει ξεκούραστο τρίποντο απέναντι στη Καστοριά, μετατοπίζοντας έτσι το άγχος στον Άρη Ακροποτάμου που φιλοξενείται στο Κιλκίς από το Αγιονέρι.

Το τελευταίο του χαρτί παίζει Απόλλων Αρναίας που αντιμετωπίζει το θεωρητικά αδιάφορο Ορφέα στην Ελευθερούπολη, ο οποίος έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά παίζοντας πλέον εντελώς απελευθερωμένα για το πρεστίζ και την ιστορία του.

Την ίδια ώρα στη μακρινή Αλεξανδρούπολη, η μάχη των νεοφώτιστων ανάμεσα στο τοπικό Εθνικό και τη Θύελλα Φιλώτα, ενδέχεται να βάλει φωτιά στο χορό των μελλοθάνατων δεδομένου πως ο χαμένος θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες.

Τέλος χωρίς κανένα απολύτως απολύτως ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις του Καμπανιακού με τα υπό διάλυση Γιαννιτσά, καθώς και του Ηρακλή Αμπελοκήπων απέναντι στη Δόξα Δράμας, με αμφότερα τα σωματεία να επικεντρώνονται στο σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ας δούμε αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα της 27ης στροφής του πρωταθλήματος, όπου όλα τα παιχνίδια να ξεκινούν στις 17:00.


Καβάλα – Πανσερραϊκός

Άρης – Έβρος Σουφλίου

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Δόξα Δράμας  

Εθνικός Αγιονερίου – Άρης Ακροποτάμου

Καμπανιακός – Αναγέννηση Γιαννιτσών

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Θύελλα Φιλώτα

Ορφέας Ελευθερούπολης – Απόλλωνας Αρναίας

Καστοριά – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-3 α.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου