Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Φωτιά σε κορυφή και ουρά!




Φούντωσε για τα καλά το ενδιαφέρον σε κορυφή και ουρά μετά την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής στο πρώτο όμιλο της Τρίτης Εθνικής κατηγορίας.

Στο απόλυτο ντέρμπι της κορυφής ο Άρης έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου επικρατώντας με το φτωχό πλην όμως και πολύτιμο 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης επί του Πανσερραϊκού, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα και στη Καβάλα να πλησιάσει τα <<λιοντάρια>> στον ένα βαθμό.

Πλέον όλα θα κριθούν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, σε ένα από τα μεγαλύτερα θρίλερ των τελευταίων ετών.

Όσο αναφορά τώρα τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος σημείωσε σπουδαίο διπλό στον Έβρο, 0-1 μες το Σουφλί, εκτοξεύοντας το όριο της διακεκαυμένης ζώνης στους 28 βαθμούς.

Σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής πέτυχε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καταβάλλοντας άνετα με 2-0 την αντίσταση των Γιαννιτσών, την ώρα που <<άσφαιροι>> έμειναν στη Φλώρινα ο τοπικός Φιλώτας με την Αρναία στο ντέρμπι των νεοφώτιστων.

Χωρίς νικητής έληξε η αναμέτρηση και στην Ελευθερούπολη ανάμεσα στο τοπικό Ορφέα και τη Δόξα Δράμας, ενώ το σκορ της ημέρας σημειώθηκε στη Χαλάστρα, όπου το Αγιονέρι θριάμβευσε με 3-5 επί του Καμπανιακού.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα της 25ης ημέρας είναι τα εξής παρακάτω:

Άρης – Πανσερραϊκός 1-0

Θύελλα Φιλώτα – Απόλλων Αρναίας 0-0

Έβρος Σουφλίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-1

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-0

Καβάλα – Άρης Ακροποτάμου 2-0

Ορφέας Ελευθερούπολης – Δόξα Δράμας 1-1

Καμπανιακός – Εθνικός Αγιονερίου 3-5

Καστοριά – Ηρακλής Αμπελοκήπων 0-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου