Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Επιστροφές ενόψει Δράμας




Ευχάριστα είναι τα νέα από το προπονητικό κέντρο της Καστοριάς, καθώς οι <<γουναράδες>> μετρούν μόνο επιστροφές και καμία έλλειψη στη προσεχής εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας!

Ο ευχάριστος πονοκέφαλος στο μυαλό του Δημήτρη Ζαρογιάννη έχει να κάνει με το γεγονός της επιστροφής των Τσόπρα και Γεωργιάδη, καθώς αμφότεροι τραυματίστηκαν στο ματς με τη Καβάλα και έπειτα από ειδική αγωγή που ακολούθησαν ξεπέρασαν το τραυματισμό τους.

Την ίδια ώρα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του ταχύτατου Χριστοφορίδη, που με θλάση στους κοιλιακούς δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μες το 2015 και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στα άκρα της οπισθοφυλακής.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε έμφαση στη τακτική και τα τελειώματα φάσεων, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής προτού ολοκληρώσουν μέσα από δίτερμα.

Ζαρογιάννης και Δημητρίου όρισαν ρεπό για το Σάββατο και συνεπώς στην αυριανή τελευταία προπόνηση πριν το κυριακάτικο ντέρμπι θα γνωστοποιήσουν την 18μελης αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου