Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Πάνοπλη για το τρίποντο!





Χωρίς κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής η Καστοριά ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της για το κυριακάτικο ματς μέσα από δύωρη προπόνηση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Χιλιοδένδρου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων στις δύο εστίες και στημένες φάσεις εκατέρωθεν, προτού οι παίκτες ολοκληρώσουν την εκγύμναση τους με οικογενειακό εκπαιδευτικό δίτερμα.

Το παρόν έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές με μοναδική εξαίρεση τους δύο στρατευμένους Μουρατίδη και Τούλιο που μακροχρόνια απουσιάζουν.

Με ενισχυμένη τη ψυχολογία και συσσωρευμένη θέληση για ένα 
θετικό αποτέλεσμα οι <<ερυθροκίτρινοι>> θα αναζητήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τη πρώτη εντός έδρας σε νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Προβλήματα καρτών, τραυματισμών και άλλων απουσιών δεν υπάρχουν με συνέπεια η ομάδα να πηγαίνει πάνοπλη ενόψει του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ιστορικές επαρχιακές ομάδες του Βορρά.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανανέωσε το ραντεβού για το μεσημέρι της Κυριακής, όπου και περιμένει την έμπρακτη βοήθεια των οπαδών σε ένα από τα κρισιμότερα ματς της φετινής περιόδου, η έκβαση του οποίου θα καθορίσει πολλά όσο αναφορά τη συνέχεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου