Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Επιστροφές ενόψει Αρναίας




Επιστροφή στις προπονήσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα που γυμνάστηκε το μεσημέρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δισπηλιού μετά το διήμερο ρεπό που χορηγήθηκε ένεκα και της Καθαρής Δευτέρας.

Τα συναισθήματα στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο είναι ανάμικτα με το σοβαρό τραυματισμό του Χρήστου Γανόλη να επισκιάζει τον εκτός έδρας θρίαμβο με ανατροπή στα Γιαννιτσά.

Ζητούμενο φυσικά είναι να υπάρξει συνέχεια καθώς τα περιθώρια στη μάχη της παραμονής έχουν στενέψει, ενώ παράλληλα μπροστά υπάρχει ένα πολύ σπουδαίο ματς απέναντι στο νεοφώτιστο Απόλλωνα της Αρναίας, τον οποίο η ομάδα μας θα προσπεράσει σε ενδεχόμενη επικράτηση.

Στο κομβικό αυτό παιχνίδι οι <<γουναράδες>> μετρούν ήδη τρεις βασικές επιστροφές που δυναμώνουν σημαντικά το διαθέσιμο ρόστερ, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το παρόν αναμένεται να δώσει και ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, Μίμης Παπαδόπουλος.

Στο δια ταύτα επανέρχεται καταρχήν κάτω από τα γκολπόστ ο βασικός τερματοφύλακας Γιάννης Κοκκινίδης, που ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και φώναξε παρόν τη κρίσιμη στιγμή!

Την ίδια ώρα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι δύο νεαροί εξελίξιμοι μέσοι, καθώς ο Βασίλης Μηλιάτης εξέτισε τη ποινή του, ενώ ο Χρήστος Δημητριάδης ανάρρωσε από το πυρετό που τον είχε καθηλώσει, ενισχύοντας έτσι σημαντικά το χώρο της μεσαίας γραμμής.

Όπως γίνεται αντιληπτό το ιστορικό σωματείο πάει πάνοπλο ενόψει του κυριακάτικου τελικού, όπου χρειάζεται τον κόσμο δίπλα του πιο πολύ από κάθε άλλη φορά τη φετινή περίοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου