Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Πάνοπλη με πατημένα γκάζια





Σε φουλ ρυθμούς συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Καστοριάς ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Απόλλωνα της Αρναίας.

Εμφανώς ευδιάθετοι οι παίκτες του Δημήτρη Ζαρογιάννη ανέβασαν στροφές και δουλεύοντας σκληρά διορθώνοντας τις αδυναμίες τους εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για δεύτερη συνεχόμενη νίκη!

Ανέκαθεν άλλωστε η μεγάλη δύναμη της Καστοριάς ήταν η έδρα της κάτι που φέτος δεν εκμεταλλεύτηκε και άπαντες πιστεύουν πως έφτασε η ώρα για το πρώτο εντός έδρας τρίποντο τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ύστερα από τη καθιερωμένη προθέρμανση οι ‘’ερυθροκίτρινοι’’ εστίασαν τη προσοχή τους σε παιχνίδια τακτικής με μπάλα, για να ακολουθήσουν τελειώματα φάσεων στις δύο εστίες και να ολοκληρώσουν μέσα από το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για αύριο το μεσημέρι, όταν και θα πραγματοποιηθεί η τελευταία για την εβδομάδα προπόνηση.

Να αναφέρουμε κλείνοντας πως εκτός πλάνων -πέραν της δεδομένης μακροχρόνιας απουσίας του Γανόλη- έμεινε και ο Τσόπρας που συμπλήρωσε εφτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τα δύο προσεχή ματς με Απόλλωνα Αρναίας (εντός) και Θύελλα Φιλώτα (εκτός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου