Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Όχι δάκρυα για αυτή τη Καστοριά!




Παρουσιάζοντας εξαιρετικό πρόσωπο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης η Καστοριά πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση στο Κιλκίς, όπου πληρώνοντας ατομικά λάθη γνώρισε άδικη κατά γενική ομολογία ήττα με σκορ 3-1 από τον αξιόμαχο Εθνικό Αγιονερίου!
Το νεανικό συγκρότημα του Δημήτρη Ζαρογιάννη κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά όχι και τους βαθμούς, αφήνοντας ωστόσο υποσχέσεις για μια καλύτερη συνέχεια.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και αφού αρχικά προειδοποίησαν με το σουτ του Γκέρτσου που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, άνοιξαν εν τέλει το σκορ στο 19' όταν ο Κρυστάλλης έγινε κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε το Κοκκινίδη!
Παρόλα αυτά η αντίδραση των <<γουναράδων>> ήταν άμεση, καθώς με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα έφεραν το ματς στα ίσια, χάρις το τέρμα του Τάσσιου. Ήταν το πρώτο γκολ του 19χρονου μέσου με τα ερυθροκίτρινα, πιστοποιώντας έτσι τις εξαιρετικές το τελευταίο διάστημα εμφανίσεις του!
Η ισοφάριση αφύπνισε τους <<κυανέρυθρους>> που βγήκαν εκ νέου στην επίθεση και έξι λεπτά αργότερα, πήραν εκ νέου το προβάδισμα! Δράστης αυτή τη φορά ήταν ο Πτηνόπουλος που με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό, γράφοντας το 2-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους, κέρδισαν μέτρα και κυριάρχησαν κατά κράτος μέσα στο γήπεδο! Δυστυχώς για την ομάδα μας η φλύαρη υπεροχή δε μετουσιώθηκε σε κάποιο τέρμα, αστοχώντας κατά συρροή στη τελική προσπάθεια, χωρίς έτσι να εκμεταλλευτούν τις σημαντικές ευκαιρίες που τους δόθηκαν.
Αρχικά ο Σολομωνίδης, μετέπειτα ο Τάσσιος και εν συνεχεία ο Γανόλης δε κατόρθωσαν να στείλουν τη μπάλα στο πλεκτό σε τρεις κλασσικές περιπτώσεις για γκολ.
Ως εκ τούτου ήταν μοιραίο πως ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου θα έκανε την εμφάνισή του. Ο Εθνικός, που πέφτοντας από την Ακρόπολη βρήκε και πορτοφόλι, ευτύχησε να προηγηθεί στη πρώτη αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησε στην επανάληψη!
Ήταν το 85ο λεπτό της συνάντησης με το πολύπειρο Στεφανίδη να εκτελεί απευθείας το φάουλ πιάνοντας ένα ''γεμάτο'' σουτ, χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στο ανήμπορο να αντιδράσει Κοκκινίδη.
Το 3-1 κλείδωσε το τρίποντο για τους γηπεδούχους, ενώ παράλληλα έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.
Το φινάλε δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις με το νεαρό Σιανή να παίρνει εκ νέου χρόνο συμμετοχής, τη στιγμή που το ντεμπούτο του με τα ''ερυθροκίτρινα'' πραγματοποίησε ο Χρήστος Νούλας περνώντας στον αγωνιστικό χώρο, επίσης ως αλλαγή.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Β. Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Μπουζούρας, Καζανάς, Μιλκούδης, Χ. Λουιζίδης, Γαλάνης, Πτηνόπουλος, Στεφανίδης (89΄ Σίνης), Γκέρτσος, Σ. Παπαδόπουλος (65΄ Γραικός), Κρυστάλλης (73΄ Χαριζάνης)
Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Δ. Ζαρογιάννης): Κοκκινίδης, Καρανάσιος, Δημητριάδης, Δ. Παπαδόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης (89΄ Σιαννής), Ντάμζι, Τάσσιος (73΄ Νούλας), Γανόλης, Μ. Παπαδόπουλος, Σολομωνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου