Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ήττα μαχαιριά, 2-0 από την Αρναία




Οδυνηρή εντός έδρας ήττα γνώρισε η Καστοριά που δε τα κατάφερε απέναντι στον Απόλλωνα Αρναίας και πληρώνοντας ως επί το πλείστον τη κούραση και τα ατομικά λάθη έχασε στο ΔΑΚ με σκορ 0-2.

Εμφανώς καταπονημένοι από την υπερπροσπάθεια της Κυριακής και χωρίς εναλλακτικές επιλογές στη διάθεσή τους οι <<ερυθροκίτρινοι>> κατέγραψαν στο ενεργητικό τους κακή εμφάνιση μετά από πάρα πολύ καιρό και ηττήθηκαν δίκαια με βάση τη συνολική διάρκεια της αναμέτρησης.




Έπειτα από τα πρώτα αναγνωριστικού χαρακτήρα λεπτά οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν στο 11’ με το ευθύβολο σουτ του Αποστολάκη και στη συνέχεια άνοιξαν το σκορ, με προβολή του Μπουλγουρίδη που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και από κοντά άνοιξε το σκορ σε ένα κομβικό σημείο.




Οι θεατές –λιγοστοί και σήμερα- βρέθηκαν στο ίδιο έργο για ακόμη μια φορά, καθώς είδαν την Καστοριά να δέχεται γκολ με το καλημέρα και να κυνηγά εκ νέου το σκορ έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι!




Αρχικά με τον Άρη, εν συνεχεία με τον Εθνικό Αγιονερίου, τη Καβάλα, τη Δόξα Δράμας, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τώρα τον Απόλλωνα Αρναίας οι <<γουναράδες>> βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ από τα αποδυτήρια, αλλά σε καμία εκ των παραπάνω περιπτώσεων δε παράτησαν το ματς.




Ψάχνοντας το γκολ που θα την ξαναέβαζε στο παιχνίδι, η Καστοριά έφτανε με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ μη έχοντας ωστόσο καθαρό μυαλό στη τελική προσπάθεια.




Με την έναρξη της επανάληψης μάλιστα εξελίχθηκε η σπουδαιότερη ευκαιρία της συνάντησης! Ο Ντάμζι έγινε κάτοχος της μπάλας από αριστερά και αφού εισήλθε με ατομική ενέργεια στη μεγάλη περιοχή ξεπερνώντας το προσωπικό του αντίπαλο, ντρίπλαρε επιτυχώς και το γκολκίπερ Καραβελλίδη, όμως ως από μηχανής Θεός ο Ντίτσεφ έδιωξε πάνω στη γραμμή με ανάποδο ψαλίδι και ο επερχόμενος Τάσιος πήρε το ριμπάουντ αστοχώντας προ κενής εστίας από υπερβολική σιγουριά.




Αμέσως μετά η Αρναία ισοφάρισε τις κραυγαλέες ευκαιρίες με τη γυριστή κεφαλιά του Ιορδανίδη να τραντάζει το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μακρή που μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.



Το συγκρότημα της Χαλκιδικής ανέκτησε τη κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, με καταλυτική την είσοδο του Γιώργου Κεφάλα (που καταχειροκροτήθηκε κατά την είσοδό του στο ματς) και κλειδώνοντας το κέντρο εκμηδένισε τους ενδεχόμενους κινδύνους.




Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι αναζήτησαν με κάθε τρόπο το γκολ, δίνοντας παράλληλα χώρους στον Απόλλωνα που εκμεταλλεύτηκε τα κενά και χτύπησε για δεύτερη φορά από στημένη φάση, όταν στο 89’ ο νεοεισελθόντας Παπουτσής νίκησε με κεφαλιά το Μακρή, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.




ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μακρής, Καρανάσιος, Χριστοφορίδης, Τάσιος, Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Ντάμζι, Γεωργιάδης, Νούλας (61’ Σιανής), Παπαδόπουλος Μ., Σουμέλας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Καραβελίδης, Μενεκάλι, Καρατζάνης, Μπιμπισίδης, Τόνεφ, Σαλεπής, Μπουλγουρίδης Δ., Προβατίδης, Αποστολάκης (38’ Γεωργίου), Ρίζοφ (82’ Παπουτσής), Ιορδανίδης (60’ Κεφάλας)




ΥΓ:  Άψογη σε όλη τη διάρκεια του ματς η διαιτησία του ρέφερι Σιδηρόπουλου, σε πλήρη αντίθεση με εκείνη του προηγούμενου για την ομάδα μας αγώνα, όπου οι τρεις διαιτητές (Τάσης, Κόλλιας και Τζιουβάρας) μπήκαν στο γήπεδο αποκλειστικά για να γελοιοποιήσουν το άθλημα.

ΥΓ1:  Μια κακή εμφάνιση δε μπορεί να σβήσει τη συγκινητική προσπάθεια που συντελείται από όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου