Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Στη τελική ευθεία




Συμπληρώνονται τη Κυριακή τα 2/3 του πρωταθλήματος, με το τοπίο ωστόσο να παραμένει θολό, τόσο όσο αναφορά τη μάχη της παραμονής, αλλά και εκείνο της προνομιούχο θέσης για την άνοδο στη Δεύτερη Εθνική κατηγορία.

Ας δούμε αναλυτικά το πανόραμα της 21ης ημέρας που περιλαμβάνει άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια, τα οποία αναμένεται να κρίνουν πολλά μπαίνοντας πια στη τελική ευθεία του μαραθωνίου.

Ξεκινώντας από τη κορυφή και το κυνήγι της κατάκτησης του πρωταθλήματος ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός υποδέχεται το πάντοτε φιλόδοξο Καμπανιακό, την ώρα που η Καβάλα δοκιμάζεται στην Αλεξανδρούπολη από το νεοφώτιστο Εθνικό.

Ο τρίτος πλέον βαθμολογικά Άρης βλέπει το τρίποντο ως μονόδρομο, εφόσον θέλει να παραμείνει ζωντανός στη κατάκτηση του πρωταθλήματος, φιλοξενώντας μια μέρα πριν στο Χαριλάου, το συνονόματο Άρη Ακροποτάμου.

Ματς υψίστης βαθμολογικής σημασίας διεξάγεται στο Κοκκινόχωμα ανάμεσα στο Βυζάντιο και τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ενώ το λεγόμενο στη ποδοσφαιρική διάλεκτο <<εξάποντο>> θα διεκδικήσουν στην Αρναία, ο Απόλλωνας με το Αγιονέρι, σε ένα παιχνίδι όπου ο θάνατος του ενός, αποτελεί τη ζωή του άλλου.

Ανάλογες οι συνθήκες και στον Έβρο, όπου το Σουφλί αντιμετωπίζει το παραπαίοντα με 11 σερί ήττες Ορφέα Ελευθερούπολης, ενώ το τελευταίο της χαρτί παίζει η Αναγέννηση -που αρχής γενομένης από τη Κυριακή ξεκινά ένα πολύ δύσβατο πρόγραμμα- φιλοξενώντας στα Γιαννιτσά τη Δόξα Δράμας.

Τέλος η ομάδα μας θα αναμετρηθεί στη Φλώρινα απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Θύελλα Φιλώτα, που βρισκόμενη στην έκτη θέση έχει αποκτήσει μαξιλάρι ασφαλείας από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Πιο αναλυτικά το πανόραμα της 21ης μέρας που ξεκινά το μεσημέρι του Σαββάτου από το Κλεάνθης Βικελίδης, με το κυρίως ωστόσο μενού να σερβίρεται τη Κυριακή, όπου κοινή ώρα έναρξης όλων των αγώνων, έχει προγραμματιστεί για τις 15:00.





Σάββατο 07/03

Άρης - Άρης Ακροποτάμου

Κυριακή 08/03

Πανσερραϊκός – Καμπανιακός

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Καβάλα

Θύελλα Φιλώτα – Καστοριά

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Δόξα Δράμας

Απόλλων Αρναίας – Εθνικός Αγιονερίου

Έβρος Σουφλίου – Ορφέας Ελευθερούπολης

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Ηρακλής Αμπελοκήπων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου