Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Τα ρέστα της κόντρα στον Εθνικό!




Με απρόοπτο της τελευταίας στιγμής το τραυματισμό του Γιάννη Κοκκινίδη η Καστοριά ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της ενόψει Εθνικού από το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς το Σάββατο χορηγήθηκε ρεπό.

Ο νεαρός τερματοφύλακας που φέτος υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας μας σε 18 αναμετρήσεις, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους προσαγωγούς και όπως γίνεται αντιληπτό θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια του συλλόγου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, συνεχίζοντας με ασκήσεις τακτικής και κλείνοντας μέσα από επιμορφωτικό οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Αξίζει κλείνοντας να σημειωθεί πως το κυριακάτικο αυτό ματς θα είναι το πρώτο επίσημο, έπειτα από 22 ημέρες λόγω των διαδοχικών αναβολών που είχαν ως συνέπεια να ακυρωθούν τα ματς απέναντι στους νεοφώτιστους Απόλλων Αρναίας (εντός έδρας) και Θύελλα Φιλώτα (εκτός έδρας) κατά σειρά.

Δεδομένου πως οι καιρικές συνθήκες αναμένονται αίθριες, η διοίκηση απευθύνει γενικό κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό, ώστε να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο προκειμένου να υποστηρίξει τη προσπάθεια που συντελείται και παράλληλα να ωθήσει την ομάδα στην επικράτηση που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου