Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Η Συνέντευξη Τύπου του ματς




Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης είχε το δικό του ενδιαφέρον με τους δύο προπονητές να αναλύουν από τη δική τους σκοπιά την αναμέτρηση.

Εμφανώς ικανοποιημένος από την αξιέπαινη προσπάθεια των παικτών, μα παράλληλα και στεναχωρημένος από το τελικό σκορ ο Δημήτρης Ζαρογιάννης επισήμανε:

<< Καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για τη προσπάθεια που κατέβαλλαν. Προερχόμασταν από μεγάλη αποχή αλλά αυτό δε φάνηκε σε κανένα σημείο του ματς.

Έπαιξαν ψυχωμένα και απέδειξαν πως ήταν η καλύτερη ομάδα. Η δουλειά που κάνουμε αποτυπώνεται εντός του αγωνιστικού χώρου και δείχνει πως αδικούμαστε από τη βαθμολογική θέση που κατέχουμε.

Όσο για το τελικό σκορ είναι άδικο κατά τη γνώμη μου. Ούτε μας ευνοεί, ούτε μας αρέσει. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς ωστόσο υστερήσαμε στη τελική προσπάθεια.
Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πάλι στην έδρα μας κόντρα στην Αρναία. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να το κερδίσουμε. >>

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός των φιλοξενούμενων τόνισε πως το τελικό σκορ απονέμει δικαιοσύνη, ενώ ταυτόχρονα εκθείασε την ηρωική προσπάθεια των παικτών της Καστοριάς.

Πιο αναλυτικά ο Βασίλης Τσιομλεκίδης υποστήριξε:

<< Θεωρώ ότι η ομάδα μου πήρε αυτό που άξιζε. Ήταν ένας σημαντικός πόντος για εμάς στη προσπάθεια που κάνουμε για παραμονή στη κατηγορία. Φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη, όμως στο φινάλε ισοφαριστήκαμε.

Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Καστοριάς για την ηρωική εμφάνιση που έκανε με δέκα ποδοσφαιριστές, δείχνοντας χαρακτήρα και βγάζοντας πολύ πάθος στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε τη συνέχεια και στα επόμενα ματς να πάρουμε τις νίκες που απαιτούνται προκειμένου να πετύχουμε το πρωταρχικό μας στόχο που είναι η σωτηρία.

Έχουμε μακρινό ταξίδι στην επιστροφή και σε τρεις μέρες δίνουμε ένα πολύ κρίσιμο ματς με το Αγιονέρι. Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο. >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου