Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Οριστικά τη Τετάρτη με Αρναία




Τον ορισμό του εξ αναβολής αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Αρναίας, όρισε η ΕΠΟ που μέσω ανακοίνωσής της γνωστοποίησε πως το ματς θα διεξαχθεί τη προσεχής Τετάρτη (18/03) στο ΔΑΚ.

Ένας πραγματικός τελικός για τις δύο ομάδες, σε μια αναμέτρηση δίχως αύριο, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο ηττημένος θα αποχαιρετήσει τη κατηγορία!

Οι διαιτητές της συνάντησης θα οριστούν τη Δευτέρα με την ομάδα μας να δίνει σε διάστημα εφτά ημερών (Κυριακή, Τετάρτη, Κυριακή) τρία πολύ κρίσιμα ματς, τα οποία θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της στο πρώτο αυτό όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Υπενθυμίζουμε στο φίλαθλο κοινό πως ο αγώνας απέναντι στο νεοφώτιστο σωματείο της Χαλκιδικής επρόκειτο να διεξαχθεί τη πρώτη μέρα του Μαρτίου, κάτι που ωστόσο δε κατέστη δυνατόν ένεκα των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν και κατ’ επέκταση της ακαταλληλότητας και κυρίως επικινδυνότητας του αγωνιστικού χώρου.

Να αναφέρουμε κλείνοντας πως για το έτερο αναβληθέν ματς της ομάδας μας (εκείνο εκτός έδρας απέναντι στη Θύελλα Φιλώτα) η αρμόδια επιτροπή θα αποφανθεί επισήμως εντός των επόμενων ημερών για τη τέλεση της αναμέτρησης, με πιθανότερη ημερομηνία τη μεθεπόμενη Τετάρτη. (25/03)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου