Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Καστοριά - Θύελλα Φιλώτα 0-2





Τη πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε η Καστοριά που υπέκυψε στην ανωτερότητα και τον ενθουσιασμό της πρωτάρας Θύελλα Φιλώτα, πιστοποίησε την ανωτερότητά της με ένα γκολ στην αρχή και στο φινάλε του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στη πρώτη φορά που πάτησαν τα αντίπαλα καρέ, όταν μετά από μακρινό γέμισμα του Μπαμπάρη, ο Ζηνόβιος βρέθηκε στη καρδιά της άμυνας και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 8ο μόλις λεπτό.




Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στο συγκρότημα του Νίκου Παπανώτα που απώλεσε δύο ακόμη κλασσικές ευκαιρίες, με το Κοκκινίδη να βρίσκεται σε ετοιμότητα παίρνοντας έτσι δις τη προσωπική του ρεβάνς από τον σκόρερ.




Η απάντηση της Καστοριάς ήρθε στο 16’ καθώς μετά από φάουλ του Ντάμζι, ο προωθημένος Παπαδόπουλος πήδηξε ψηλότερα από όλους, αναγκάζοντας το Κοντογουλίδη στην απόκρουση του αγώνα, απομακρύνοντας εντυπωσιακά στο αριστερό παραθυράκι τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα!




Οι <<γουναράδες>> έψαξαν εκ νέου το γκολ της ισοφάρισης και διαμαρτύρονται για την ανατροπή του Γανόλη από το Κλάζογλου που όπως διακρίνεται στην ένθετη φώτο (δια χειρός Γρηγόρη Καλλιμάνη) φαίνεται να σπρώχνει τον έμπειρο επιθετικό.




Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι άλλο το αξιοσημείωτο, ενώ στην επανάληψη ο Φιλώτας μπήκε και πάλι πιο αποφασιστικά δείχνοντας πως ξέρει τι αναζητά μέσα στο γήπεδο.

Στην ανάπαυλα ο Τούλιος ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε, ενώ την ίδια ώρα ο Ηλίας Βάλης προσέδωσε ταχύτητα με την είσοδο του Γεωργιάδη, αντί του κουρασμένου Γιαννουλίδη.




Το ματς πήγε περισσότερο στη δύναμη και τις προσωπικές μονομαχίες με τους παίκτες της ομάδας μας να ατονούν στη τελική προσπάθεια, τη στιγμή που η Θύελλα κέρδισε μέτρα στο τερέν και έγινε πολύ επικίνδυνη στην αντεπίθεση.




Σε μια εξ αυτών άλλωστε έγινε και το 0-2 με το κορυφαίο παίκτη του γηπέδου Δημήτρη Στασινόπουλο, να ‘’σκοτώνει’’ στο 79’ την ομάδα που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά, χωρίς ωστόσο να πανηγυρίζει το τέρμα.




Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έγινε κάτοχος της μπάλας από παράλληλα σέντρα του Κόλα και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, βάζοντας έτσι ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες της Καστοριάς για ένα θετικό αποτέλεσμα.




Καστοριά (Ηλ. Βάλης): Κοκκινίδης, Τούλιος (54’ Καρανάσης), Σπανός, Παπαδόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Φράγκος, Ντάμζι, Χριστοφορίδης, Γανότης, Γιαννουλίδης (46’ Γεωργιάδης), Καραθάνας (78’ Τάσσιος)

Θύελλα Φιλώτα (Ν. Παπανώτας): Κοντογουλίδης, Κιοσκερίδης, Μπαμπάρης, Σιδηρόπουλος, Κλάζογλου, Μισαηλίδης, Χαϊτίδης (52’ Ανδρεάδης), Στασινόπουλος, κόλα (83’ Σιδηρόπουλος Γ.), Ζηνόβιος, Μαρκόπουλος (71’ Θεοδωρίδης)




ΥΓ: Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ηλίας Βάλης υπέβαλλε τη παραίτησή του, η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση του συλλόγου. Ως εκ τούτου ο πολύπειρος τεχνικός συνεχίζει στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και στη συνέχεια χορήγησε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές που επανέρχονται στις προπονήσεις το απόγευμα της Τετάρτης.

ΥΓ1: Ο ΑΓΣΚαστοριάς αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τα άτομα εκείνα που συνείσφεραν οικονομικά για την διεξαγωγή του σημερινού αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου