Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Επανέναρξη πρωταθλήματος τη Κυριακή






Επιστροφή στη δράση για τους συλλόγους πρώτης, δεύτερης και τρίτης Εθνικής κατηγορίας, καθώς πριν από λίγο η ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφαση της για τη συνέχιση όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Υπενθυμίζουμε πως η αρμόδια επιτροπή είχε ματαιώσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα μέχρι νεωτέρας, επικαλούμενη την επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο διαιτησίας Χριστόφορο Ζωγράφο, δείχνοντας ωστόσο επιλεκτική ευαισθησία δεδομένου πως και στο παρελθόν έχουν συμβεί ανάλογα περιστατικά σε συναδέλφους του.

Εν τέλει το Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής έκρινε πως οι αγωνιστικές θα συνεχιστούν από εκεί που σταμάτησαν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ορίσει αύριο τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες.

Όσο αναφορά την ομάδα μας, το ματς που ακολουθεί φαντάζει ιδανική ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.

Ανήμερα της τελευταίας μέρας του Νοέμβρη το συγκρότημα του Ηλία Βάλη θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ τον Ορφέα Ελευθερούπολης (ώρα 15:00) αναζητώντας τη πρώτη του επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα που θα δώσει την απαραίτητη βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Ο προσεχής αντίπαλος αποτελεί ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο, ωστόσο η σωστή προετοιμασία και οι επιστροφές παικτών-κλειδιών σε καίριες θέσεις, έχουν σκορπίσει διάχυτη αισιοδοξία στο ιστορικό σωματείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου