Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Πάνοπλη ενόψει Εθνικού




Προπονήσεων συνέχεια για τους <<γουναράδες>> που γυμνάστηκαν το απόγευμα σε φουλ ρυθμούς για δύο περίπου ώρες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δισπηλιού.

Οι ‘’ερυθροκίτρινοι΄΄ έριξαν το βάρος σε αερόβιες ασκήσεις ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σε τελειώματα φάσεων, προτού ολοκληρώσουν μέσα από επιμορφωτικό εκπαιδευτικό δίτερμα.

Τα νέα ήταν ιδιαίτερα χαρμόσυνα από το μέτωπο των τραυματιών, καθώς ο Σουμέλας αποθεραπεύτηκε, ενώ την ίδια ώρα ο Τσόπρας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και αμφότεροι τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ως εκ τούτου στο μυαλό του Ηλία Βάλη επικρατεί ευχάριστος πονοκέφαλος, καθώς μπορεί να σχεδιάζει τα πλάνα του για πρώτη φορά με όλους τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, με εξαίρεση το νεαρό Μηλιάτη που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θα επανέλθει σε πλήρες δράση από την ερχόμενη εβδομάδα.

Επόμενη και τελευταία για την εβδομάδα σε υψηλή ένταση προπόνηση, έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 15:00, με το ποδοσφαιρικό τμήμα να συγκεντρώνεται εκ νέου στο Δισπηλιό, βάζοντας έτσι στη τελική ευθεία τη προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς απέναντι στο νεοφώτιστο Εθνικό της Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου