Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ανεβάζει στροφές και επίπεδο





Με σύνθημα ενότητας για ένα καινούργιο ξεκίνημα, πίστη και συγκρατημένη αισιοδοξία για μια καλύτερη συνέχεια, η Καστοριά συνέχισε σήμερα τη προετοιμασία της στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τρεξίματα με εμπόδια, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής, προτού χωριστούν για το καθιερωμένο οικογενειακό δίτερμα που διήρκεσε για περίπου σαρανταπέντε λεπτά.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τούλιος και Μπορόζης, που αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο η κατάσταση τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Από εκεί και πέρα ο Ηλίας Βάλης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, βλέποντας το επίπεδο να έχει κατακόρυφα από τις επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών που προσδίδουν υψηλή αίγλη, ενώ ταυτόχρονα έχουν τη δυνατότητα να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους νεότερους.




Δεδομένου πως τη Κυριακή δεν υπάρχουν επίσημες υποχρεώσεις, ο Κατερινιώτης τεχνικός συγκεντρώνει τα πλάνα του για το φιλικό ματς απέναντι στη Κοζάνη, που ένεκα του βεληνεκούς της δυνατότητας του αντιπάλου προσφέρεται ώστε να προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα, προκειμένου η ομάδα να βελτιωθεί και να παρουσιαστεί πανέτοιμη ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης που ακολουθεί, απέναντι στο πάντοτε υπολογίσιμο Ορφέα Ελευθερούπολης.

Επόμενη και τελευταία για την εβδομάδα προπόνηση θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δισπηλιού, ενώ αμέσως μετά ο τέως πρόεδρος του συλλόγου, Ουσταμπασίδης Παναγιώτης, θα παραθέσει γεύμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου