Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ήττα πισωγύρισμα, 2-0 από την Αρναία




Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε στην Αρναία από το τοπικό Απόλλων η Καστοριά -που όπως ακριβώς στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Άρη- έτσι και τώρα ξεκίνησε δυναμικά, αλλά λύγισε στην επανάληψη.

Οι <<γουναράδες>> μπήκαν πολύ αποφασιστικά και άγγιξαν δις το γκολ με το σουτ του Καραθάνα να εξουδετερώνεται από σωτήρια επέμβαση του Καραβελίδη, και στο κόρντερ που εκτελέστηκε από το Ντάμζι, η κεφαλιά προ κενής εστίας του Φράγκου να φεύγει ελάχιστα άουτ.





Οι φάσεις αυτές αφύπνισαν τους γηπεδούχους που ανέβασαν ρυθμό και απώλεσαν από τη πλευρά τους τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες .

Στο 14’ ο Γεωργίου απέφυγε το προσωπικό του αντίπαλο με το Κοκκινίδη να αποκρούει θεαματικά, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Πιπινίκα.

Ο νεαρός γκολκίπερ αποσόβησε το γκολ στο τετ α τετ του επερχόμενου Δημογκίκα, καθώς ακόμη και στη καρφωτή κεφαλιά του Κουκουλέκη με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες και στα αποδυτήρια.




Το σκηνικό άλλαξε στην επανάληψη με τον Απόλλωνα να μπαίνει πιο δυνατά και να παίρνει προβάδισμα από τα αποδυτήρια, καθώς ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στη πρώτη αξιόλογη φάση του στο δεύτερο μέρους.

Ήταν το 47ο λεπτό της συνάντησης όταν ο Πιπινίκας κέρδισε τις κόντρες από δεξιά και με δυνατό συρτό διαγώνιο σουτ έξω από τη περιοχή έγραψε το 1-0 μέσα σε θύελλα πανηγυρισμών.

Με τη ψυχολογία στα ύψη οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα προσωπικά τους τέρματα στο 56’ όταν μετά από παράλληλη σέντρα ο Μπουλγκουρίδης  πρόλαβε το Κοκκινίδη και με κοντινή προβολή έδωσε αέρα δύο τερμάτων, κλειδώνοντας ουσιαστικά το τρίποντο για την ομάδα του Κουκουλέκη.




Στα εναπομείναντα τριάντα λεπτά η Καστοριά βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση διεκδικώντας το γκολ που θα τη ξαναέβαζε στο ματς, χωρίς ωστόσο να έχει καθαρό μυαλό στη τελική προσπάθεια.

Οι κίνδυνοι στα μετόπισθεν περιορίστηκαν στο ελάχιστο, αλλά από τη στιγμή που το 2-1 δεν έγινε ποτέ, τα <<καναρίνια>> συμβιβάστηκαν μοιραία με την τέταρτη τους ήττα σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ως εκ τούτου το επόμενο ματς –που είναι εντός έδρας την ερχόμενη Κυριακή- απέναντι στη Θύελλα Φιλώτα, αποκτά χαρακτήρα τελικού για το ιστορικό σωματείο που υποχώρησε στη τελευταία θέση της βαθμολογίας και καλείται να βελτιώσει άμεσα τις αδυναμίες του προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα…




ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: Καραβελίδης, Μαυρίδογλου, Μενικάλι, Σαλέπης, Μπιμπισίδης, Τσιντογιάννης, Δ. Μπουλγκουρίδης, Πιπινίκας (80΄ Γ. Μπουλγκουρίδης), Δημογκίκας (46΄ Ξαγοράρης), Κουκουλέκης, Γεωργίου (70΄ Ζαχαράκης).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοκκινίδης, Χριστοφορίδης, Καρανάσιος (24' Τσόπρας) (80΄ Δημητριάδης) Μπαϊρακτάρης, Φράγκος, Μηλιάτης, Ντάμζι, Καραθάνας, Γιαννουλίδης, Γεωργιάδης (46΄ Τάσσιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου