Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Στις 30 Μαΐου η Γενική Συνέλευση




Με απόφαση που πάρθηκε από τον άνθρωπο που καταχρέωσε την ομάδα και εν συνεχεία την απέσυρε από το πρωτάθλημα, η Γενική Συνέλευση –η οποία θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την επόμενη μέρα του ιστορικού σωματείου- αλλάζει ημερομηνία και από την 14η του Ιούνη που είχε αρχικά προγραμματιστεί μετατίθεται για τις 30 Μαΐου.

Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας αναφέρει:

<< Με απόφαση του Δ.Σ αποβάλλοντας την ομάδα από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ανακοινώσαμε τις αρχαιρεσίες του συλλόγου σε γενική συνέλευση στις 14 Ιουνίου του 2015.

Μετά τα προσβλητικά δημοσιεύματα προς το πρόσωπο του προέδρου, αγνοώντας τη προσφορά του από τον Ιούλιο του 2012, έως και τις 9 Φεβρουαρίου του 2014, σε έκτακτο Δ.Σ με τα παρόντα μέλη της διοίκησης και μετά το τόσο έντονο ενδιαφέρον κάποιων να ασχοληθούν με την ομάδα αποφασίσαμε να επισπεύσουμε τις αρχαιρεσίες σε 15 μέρες από τώρα βάση καταστατικού για τις 30 Μαίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 21:00 μ.μ στο ξενοδοχείο ‘’Esperos Palace’’. >>

Με τιμή,
Ο πρόεδρος
Παναγιώτης Ουσταμπασίδης


Αλήθεια για ποια τιμή μιλάει; Ο άνθρωπος που καταπάτησε κάθε πλευρά του καταστατικού, που μόλις σε κοιτάει λερώνεσαι, έχοντας τσακωθεί με την ειλικρίνεια και πάρει προ πολλού διαζύγιο με την αλήθεια, ο ίδιος που προτού διαλύσει την ομάδα την έκανε να χρωστά σε κάθε γωνιά της πόλης, διώχνοντας από το γήπεδο κόσμο και κοσμάκη, αυτός που έπαιξε με τα όνειρα δεκάδων νέων παιδιών, αναζητά έφορο έδαφος για να βολευτεί ξανά.

Το θράσος του αξιοθρήνητου άνεργου που τρία χρόνια τώρα ζει από την ομάδα ξεπέρασε κάθε όριο. Αν ωστόσο του επιτραπεί η ευκαιρία να πάρει πάλι τα ηνία του συλλόγου, μερίδιο ευθύνης θα έχει και το φίλαθλο κοινό που οφείλει να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια του και αξιοποιώντας το εκλογικό του δικαίωμα να αποφασίσει ενεργά για το αύριο του συλλόγου που επιθυμεί να έχει.

Ας ελπίσουμε πως το τέλος του Μαΐου, θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα του τέως προέδρου και με την άφιξη του καλοκαιριού θα γίνει επιτέλους η πολυπόθητη καινούργια αρχή, με έντιμα, άφθαρτα άτομα που ως ένθερμοι υποστηρικτές του συλλόγου θα ενστερνιστούν τη κατάσταση που βιώνει το πολύπαθο πλέον σωματείο, βάζοντας έτσι ένα τέλος στη δίχως προηγούμενο κατρακύλα των τελευταίων ετών, σηματοδοτώντας παράλληλα ένα νέο, μα πάνω από όλα υγιές ξεκίνημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου