Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Στη τελευταία στροφή!




Μια στροφή έμεινε πριν το πέσιμο της καρό σημαίας στη Γ’ Εθνική κατηγορία και αντίθετα με τη κορυφή του πρώτου πάντα ομίλου όπου το ενδιαφέρον παραμένει στα ύψη τα πράγματα ξεκαθάρισαν στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Εκεί όπου το μαχητικό Βυζάντιο Κοκκινοχώματος αποδείχθηκε εφτάψυχο μες τη Δράμα και λυγίζοντας την αντίσταση της τοπικής Δόξας με σκορ 1-2 ανανέωσε το εισιτήριο του στη κατηγορία.

Το εν λόγω αποτέλεσμα αποδείχθηκε οδυνηρό για τον Άρη Ακροποτάμου που αποχαιρετά τη κατηγορία ανεξαρτήτως από τι θα γίνει στη 30η και τελευταία αγωνιστική της σεζόν.

Το συγκρότημα των Σερρών θα ακολουθήσει στις τοπικές κατηγορίες τη Καστοριά, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, τον Ορφέα Ελευθερούπολης και τον Απόλλων Αρναίας που τερμάτισαν στις τελευταίες πέντε θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στον αντίποδα, αδιάλλακτη παρέμεινε η κατάσταση στο κυνήγι της ανόδου, καθώς τόσο ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός όσο και ο δεύτερος Άρης συνέχισαν με δύσκολες νίκες τη προέλαση τους προς το τίτλο.

Τα <<λιοντάρια>> πέρασαν δια πυρός και σιδήρου από το Κιλκίς επικρατώντας 0-1 του αξιόμαχου Αγιονερίου, ενώ την ίδια ώρα ο Άρης λυτρώθηκε στην εκπνοή, καταβάλλοντας με το ίδιο σκορ την αντίσταση της πάντοτε υπολογίσιμης Καβάλας.

Ως εκ τούτου οι Σερραίοι διατήρησαν το +1 από τους Θεσσαλονικείς και εφόσον στο τελευταίο ματς της χρονιάς κερδίσουν στην έδρας τους την αδιάφορη βαθμολογική Δόξα Δράμας θα προβιβαστούν αυτόματα στη Football League!

Σε διαφορετική περίπτωση, εφόσον δηλαδή οι <<μαυραετοί>> δεν ηττηθούν το χρυσό εισιτήριο της ανόδου θα πάει στο Βικελίδης από τη στιγμή που οι ‘’κιτρινόμαυροι’’ αναμένεται να έχουν εύκολο έργο απέναντι στον υποβιβασμένο από το πρώτο κιόλας γύρο Ορφέα της Ελευθερούπολης.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στα υπόλοιπα ματς της 29ης αγωνιστικής ο Καμπανιακός επικράτησε εύκολα 3-0 της Θύελλα Φιλώτα, ενώ με το ίδιο σκορ χωρίς όμως αντίκτυπο ο Άρης Ακροποτάμου επιβλήθηκε επί της νεανικής ομάδας των Γιαννιτσών.

Τη νίκη της ημέρας σημείωσε ο Ηρακλής Αμπελοκήπων με το επιβλητικό 4-1 επί της Αρναίας, ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης άλωσε 0-1 την Ελευθερούπολη και σφράγισε τη παραμονή του στη Τρίτη Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου