Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Τα βλέμματα στην ετήσια Γενική Συνέλευση



Τα ψέματα τελείωσαν, καθώς αύριο το βράδυ και πιο συγκεκριμένα στις 21:00 στο ξενοδοχείο Esperos Palace διεξάγεται η Ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το τρόπο με τον οποίο θα πορευτούν οι <<γουναράδες>> στα δρώμενα της επόμενης πλέον σεζόν.

Με το ενδιαφέρον από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να έχει σταματήσει προ πολλού μετά την απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η αγωνία όλων μας σχετίζεται με το ποια θα είναι η νέα διοίκηση του ιστορικού συλλόγου που θα αναλάβει τα ηνία ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν με εκκίνηση τη πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Καστοριάς.

Τα σενάρια που ακούγονται δίνουν και παίρνουν στην ακριτική πόλη, ωστόσο δε χωρά αμφιβολία πώς ορθότερο όλων είναι να πρυτανεύσει η λογική και να ευοδωθεί επιτέλους το σενάριο που δε τελεσφόρησε στις λεπτομέρειες τόσο τον Ιούλιο του 2010, όσο και τον Ιανουάριο του 2012.

Οφείλουμε κλείνοντας να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό πως μετά από σχετική ερώτηση στην Εφορία, πριν από λίγες μόλις μέρες το ΑΦΜ του ΑΓΣΚαστοριάς άλλαξε κάτοχο και από τα χέρια του Πεπελίδη Νικόλαου πέρασε σε αυτά του Ουσταμπασίδη Παναγιώτη.

Ενέργεια πέρα για πέρα παράτυπη από τη στιγμή που το καταστατικό του συλλόγου απαγορεύει ρητά την ενασχόληση ανθρώπων με μη έντιμο πρότερο βίο, θέτοντας ως δεδομένο τη συγκρότηση του Δ.Σ από άτομα με καθαρό ποινικό μητρώο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου